Aabenraa Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Aabenraa Lokalforening

Hvad laver vi

Vi er en Familie-oplevelsesklub, som skal sikre udsatte børn gode, givende og ikke mindst mindeværdige oplevelser sammen med deres forældre i et positivt fællesskab. Siden 2016 er vi opdelt i to oplevelsesklubber: - en der dækker Bylderup-Tinglev, RBT - en der dækker resten af Aabenraa kommune, RBÅ. Der afvikles 6-7 arrangementer årligt i hver klub – fx. fastelavn og julekomsammen, dyreparker, bowling, naturskoler og andre natur-ture med leg og mad over bål. Fællesskab, glæde og minder.

Vil du være med til at skabe disse tre ting?

Så vil vi rigtig, rigtig gerne høre fra dig og have dig som vores nye frivillig-kollega i en af familie-klubberne. Vi har pr. august 2018 tilknyttet i alt 28 familier. Vi er pt. 15 frivillige. Du er velkommen til at ringe til os – eller du kan klikke på 'Bliv frivillig' i det røde felt forneden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner Susanne Beier

Besøg Red Barnet Aabenraas Facebook-side

For information om oplevelsesklubberne kontakt

Klubleder RBT
Helle Tietje 
Tlf: 4261 2240 
kraak88@gmail.com
 

Klubleder RBÅ (konstitueret)
Solvej Filtenborg Nissen
Tlf: 6093 7154
solvej.fn@hotmail.com

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet