Bestyrelse

Tag ansvar, få indflydelse og bliv klogere! 

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i en af Red Barnets lokalforeninger er du med til at sætte retning og arbejde strategisk og organisatorisk med Red Barnets lokale aktiviteter som f.eks. familieoplevelsesklubber og lejre for sårbare børn og familier.  

Lokalforeningen er Red Barnets lokale repræsentation og arbejder i overensstemmelse med Red Barnets overordnede formål og vision samt Red Barnets vedtægter. Lokalforeningen ledes af en frivillig bestyrelse, der vælges hvert år i januar på generalforsamlingen. Bestyrelsen består af en formand, en næstformand og en kasserer samt yderligere min. to bestyrelsesmedlem.  

Som bestyrelsesmedlem er du med til at sikre de lokale rammer og retninger for lokalforeningens frivillige og de lokale indsatser – herunder bl.a. økonomi, lokale samarbejder, partnerskaber og kommunikation. Du opbygger værdifuld erfaring, bringer dine egne faglige kompetencer og styrker i spil og får et udvidet lokalt netværk – både fagligt og personligt. 

Som frivilligt bestyrelsesmedlem gør du en mærkbar forskel i børns liv.  Med din indsats kan vi sammen nå flere børn og familier. 

Bliv frivilligt bestyrelsesmedlem hos Red Barnet

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet