Hjem til os

- tilmelding

Åben din familie og skab et frirum for et barn, som har brug for det 

Alle forældre og børn har brug for frirum i hverdagen. Det kan være i form af, at børnene deltager i fritidsaktiviteter, at de har legeaftaler ude af huset, eller at den nærmeste familie ugentligt henter og passer. Men mange børnefamilier mangler det økonomiske overskud til fritidsaktiviteter, og det netværk som kan give dem frirum og socialt samvær væk fra familien i hverdagen. 

'Hjem til os' er et nyt initiativ fra Red Barnet og Københavns Kommune, som vil hjælpe børn i udsatte positioner ved at skabe trygge frirum i hverdagen. 

Men vi har brug for frivillige familier med børn i alderen 5-15 år i børnenes nærområde, som vil åbne deres hjem en eftermiddag om ugen.  

Skal din familie være med? 
I 'Hjem til os' får du og din familie muligheden for at få en ny legekammerat, gøre en forskel for en familie i en udsat position, samtidig med at du kan præsentere dine børn for værdien af at give en hjælpende hånd.  

Lige nu søger vi familier, der har lyst til at åbne deres hjem for et barn i Brønshøj, Husum, Vanløse, Nørrebro og Bispebjerg fra efteråret 2020. Vi forventer at afholde en introdag i slut august eller start september. Hvis det lyder som noget for jeres familie, så udfyld formularen også kontakter vi jer hurtigst muligt.