Hjælpere søges til

Red Barnets Covid-19 beredskab

for sårbare familier

Modelfoto: Red Barnet

Covid-19 krisen rammer hele Danmark – men især børn og familier i udsatte positioner. Det kan være krævende for et barn at være sammen med en sårbar forælder 24/7 i en situation, hvor skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter er lukket ned. Disse steder kan normalt være åndehuller og et frikvarter fra en sårbar og presset familiesituation. Og selv ved en eventuel gradvis ”op-lukning” af landet efter påske vil der stadig være brug for en håndsrækning i en overgangsperiode. 

For at hjælpe familierne igennem en svær tid har vi lavet nogle lokale indsatser, hvor frivillige i lokalforeningerne hjælper familierne på forskellig vis.

Som hjælper kan din opgave bestå i følgende: 

  • Hjælpe med at pakke aktivitets- og kreapakker til familierne 
  • Indkøb (evt. via web) til aktivitets- og kreapakker 
  • Assistere lokalforeningen med koordinering af de forskellige Covid-19 indsatser 

Lige nu mangler vi hjælpere til indsatserne i følgende kommuner:  

Holstebro 
Hovedstaden 
Nordfyn 
Langeland 
Favrskov 
Hedensted 
Silkeborg 
Faaborg-Midtfyn 
Allerød  

Som Covid-19 hjælper skal du være klar til at tage fat med det samme. Du vil komme til at arbejde sammen med frivillige fra den lokale Red Barnet afdeling. 

Er du interesseret?   

Lyder ovenstående som noget for dig, så send gerne en ansøgning via formularen herunder.   Husk at skrive hvilket geografisk område du kan hjælpe i.

Vi ser frem til at høre fra dig   

Frivillig til Red Barnets Covid-19 beredskab

Angiv venligst hvilket geografisk område, du kan hjælpe i.I Red Barnet behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordningog dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder,  vores databehandling og persondatapolitik.