Genbrugsbutikken

i Randers

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Randers

Vi sælger brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Butikken er helt ny. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug. Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider. 

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Randers, i Danmark og resten af verden.  

Frivillig i Randers

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken - fra kundebetjening til vask og sortering af tøj. Du skal helst kunne tage en vagt på 4 timer om ugen. 

Vores butik er en del af Randers Lokalforening, der bl.a. arrangerer oplevelser for udsatte børn i Randers. Vi er også en del af landsindsamlingen og meget andet.  

Følg Randers genbrugsbutik på Facebook.

Tak til vores sponsorer

Butikken har både nationale og lokale sponsorer. Tusind tak for hjælpen! 

Nationale sponsorer: Name it, Trasborg, City Self-Storage, Elgiganten, DHL, Silvan, Call me, Arnold Busck.

Lokale sponsorer: Amstrup Skilte, Dandryer, Bravida, Produktionsskolen, XL Brejnholt, Føtex Dytmærsken, Gardinlis, Jydske bank, Helsted bageren, Punkt1, Liv og Stil

Kontakt os

Middelgade 3

8900 Randers C

Tlf. 51 62 00 54

Mail: genbrugranders@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Randers

Åbningstider

Mandag - fredag 10-17.30
Lørdag 10-14

Vil du være frivillig i vores butik?

Som frivillig i vores genbrugsbutik står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning, events og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af. Hver vagt er 4 timer.

Bliv frivillig i genbrugsbutik