Genbrugsbutikken

i Frederikshavn

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Frederikshavn  

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Frederikshavn, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Frederikshavn

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Frederikshavn Lokalforening, der også driver en familieoplevesesklub med aktiviteter for de dårligst stillede børn og familier i lokalområdet. Du kan læse mere om at være frivillig i Frederikshavn-Sæby Lokalforening. 

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Frederikshavn Genbrugsbutik på Facebook 

Tak til vores sponsorer

Udfyldes 

  

Kontakt os

Danmarksgade 30C
9900 Frederikshavn
Tlf.: 23 29 05 02

Åbningstider

Man.-tors. kl. 10-17.00

Fre. kl 10-14, lør. kl. 10-13

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik