Modelfoto: Red Barnet

Gør en forskel som frivillig i Red Barnet

Leder du efter et sjovt og spændende frivilligt arbejde, der samtidig gør en forskel for andre? Vi har løbende brug for frivillige i vores lokalforeninger rundt om i Danmark. Opgaverne og jobbene er mange, og vi leder derfor efter frivillige med forskellige kompetencer. Hvis du er enig i vores værdier, har hjertet på rette sted og ønsker at gøre en mærkbar forskel, kan du være lige præcis den, vi står og mangler.
TILMELD DIG SOM FRIVILLIG
 
  

Hvad kan man lave som frivillig?

Se hvad du kan lave

Som frivillig i Red Barnet kan du deltage i en lang række aktiviteter, som hjælper børn og deres familier. Både her i Danmark og ude i verden.

Bliv frivillig for Red Barnet

Tilmeld dig som frivillig

Vi har en lang række forskellige stillinger til dig, der vil gøre en forskel for børn børn i udsatte positioner. Du har for eksempel mulighed for at få et frivilligjob med familier og børn i en af vores mange oplevelsesklubber eller ferielejre.

 

Allerede frivillig i Red Barnet?

Log ind på Frivillignet


Er du frivillig i Red Barnet, har du adgang til Red Barnets Frivillignet. Du bruger din personlige e-mailadresse til at logge ind. Her kan du se dine data på 'Min side'. Du kan finde information fra din lokalforening og fra sekretariatet. Du kan også bruge platformen til at få viden og finde materialer, som kan inspirere dig i dit frivillige arbejde.

Du kan hjælpe året rundt

Dit frivilligarbejde kan bringe håb til børn hver eneste dag året rundt. I hverdagene kan du være med til at arrangere oplevelsesklubber for familier i sårbare positioner, om sommeren kan du komme med som frivillig på en af vores sommerlejre, og i højtiderne kan du give børn og unge oplevelser, de ellers ikke ville have fået. Det er gratis for dig, og guld værd for andre.

Du har også mulighed for at løfte administrative opgaver inden for HR og rekruttering, kommunikation, økonomi med videre, og du kan blive frivillig i en af vores genbrugsbutikker. Mulighederne er mange, og vi har helt sikkert et job, der passer til dig.

Nedenfor kan du finde den lokalforening, der er tættest på dig, se muligheder og finde kontaktoplysninger. Du er meget velkommen til at kontakte os. Det nemmeste er, at du udfylder vores ansøgningsformular. Efter du har udfyldt formularen, vil lokalforeningen i dit område række ud og fortælle om muligheden for at blive frivillig.

Læs hvordan vi beskytter børnene i vores arbejde. 

Oversigt over ledige frivilligjobs

Her finder du en oversigt over alle ledige frivilligjobs i Red Barnet. Vi har masser af muligheder for at lave frivilligt arbejde - så udforsk mulighederne i dit lokalområde, og find en stilling ,der passer til dine kompetencer lige her.

Se alle frivilligjobs

Vi har lokalforeninger i hele landet

Vi har godt 50 lokalforeninger spredt over hele landet. Find den forening, der er tættest på dig, og bliv frivillig i dit lokalområde.

Læs mere om lokalforeninger

Mød vores frivillige

I Red Barnet har vi mere end 2.000 engagerede frivillige, der på forskellig vis arbejder for at gøre livet bedre for børn - i Danmark og i resten af verden. Her kan du møde vores frivillige og høre mere om, hvad deres arbejde går ud på.

Mød vores frivillige