Vil du være sponsor for Team Red Barnet?

Skal din lokale skole være med i Venskabsløbet?

Kære rytter

Venskabsløbet er et løb for skolebørn, som sætter fokus på trivsel, motion og samvær i folkeskolen.
Løbet er den perfekte aktivitet til skolernes motionsdag, men har skolen planlagt andre aktiviteter denne dag, kan de afholde Venskabsløbet en hvilken som helst anden dag på året. - Venskabsløbet er en landsdækkende aktivitet, hvor skoleelever over hele landet hopper med Venskabsløbet i træningstøj og løbesko for at sætte fart på fødderne og løbe penge ind til Red Barnets arbejde for de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. Jo mere eleverne løber – desto flere penge samler de ind. Så hver eneste kilometer tæller! - Både folkesoler, privatskoler, friskoler og efterskoler kan deltage. 

Du kan som rytter hjælpe os med... 1) at hverve skoler til at melde sig til Venskabsløbet... 2) at bringe en opfordring videre, ved at dele et eller flere af disse opslag:

 

Vigtig info. til dig!

  • Tilmelding skal ske via venskabsløbet.dk - Det er vigtigt, at skolen tilmelder sig via rette kanal, så vi sikrer os, at de modtager al vigtig information og materialer (herunder en flot, gratis løbspakke med banner til løbsområde, balloner og flotte plakater).
  • Når skolen tilmelder sig, opretter de samtidig deres helt egen digitale indsamling.
  • Husk også at skolen skal krydse af, hvis de tilmelder sig på baggrund af opfordring fra Team Red Barnet.

DU kan som Red Barnet Rytter hjælpe med at få nye skoler til løbet

En god dag for en god sag…eller bare et par timer!
Vi ved, at hverdagen på en skole er travl. Derfor er materialet udviklet til at være nemt og overskueligt at tage i brug.
Som skole kan man vælge…

  1. At gå ”all in” og afholde temauge op til løbsdagen og involvere hele skolen. Red Barnet stiller gratis materialer til rådighed. Der er alle muligheder for at afholde en festlig dag på skolen.

  2. ...men skolen kan også vælge ”bare” at løbe en tur omkring skolen f.eks. i forbindelse med en allerede planlagt idrætstime. Denne model kræver stort set ingen planlægning, og behøver ikke at involvere mere end 1-2 lærere. 

Begge modeller gør en stor forskel for udsatte børn i hele verden.

Se mere om Red Barnets arbejde her: KLIK

Der er to mål med Venskabsløbet

  1. At give eleverne indsigt i andre børns livsvilkår og gøre en indsats for at hjælpe.
  2. At sætte fokus på den fælles indsats og det fælles resultat – fremfor på den enkelte elevs indsats. På den måde fremmer Venskabsløbet fællesskabet og trivslen i klassen – på en sjov og aktiv måde.

Når skolen melder sig til Venskabsløbet, er de både med til at hjælpe udsatte børn og til at fremme trivslen blandt eleverne. Skolen finder alt, hvad de behøver til at afholde Venskabsløbet på venskabsløbet.dk. Det er super nemt! En vejledning til skolerne finder I her  

Kære rytter,
TAK for jeres indsats og hjælp!