Kontakt

Har du spørgsmål vedr. cykelholdet eller tilmelding så kontakt:

Kenneth Gjerlufsen

 

Kenneth Gjerlufsen

Tlf: +45 22 10 13 00

E-mail: kgj@redbarnet.dk 

Kontakt holdkaptajnen, hvis du vil høre mere om et af vores to teams

Team Red Barnet Nordsjælland

Vi holder til i Nordsjælland, og træningen bliver fra Lyngby, Ballerup og Kokkedal.  Vi prioriterer, at få set mest muligt af vores smukke område, når vi træner. Der vil være fællestræning to gange om ugen, når vejret tillader det, frem mod vores tur Danmark rundt.


Kaptajn                                   

Ditte Friis
ditte.friis@outlook.dk
Telefon 20199440

Ditte Friis

 

Team Red Barnet Trekanten

Vi holder til i Trekantområdet, og træningen bliver fra Vejle, Kolding og Fredericia, men også andre byer.  Vigtigst er, at vi får set mest muligt af vores smukke område. Vi cykler MTB fra efterår til forår - eller måske er ”Naturcykling” et bedre ord, for vi holder os nemlig fra single-tracks og tekniske udfordringer, og bliver på brede stier og asfalt. Når foråret melder sig, cykler vi sammen to til tre gange om ugen fra en by i Trekantsområdet.

Holdkaptajn Troels Meyer:


Har cyklet med Team Rynkeby til Paris 4 gange. I 2017 startede jeg Team Giv Håb Trekanten, og har været kaptajn i 3 år. På et velgørenhedscykelhold vil være stort fokus på fællesskabet, og du vil med garanti møde en masse nye fantastiske mennesker. Sammen vil vi skabe et team og hjælpe udsatte børn på et tiltrængt pusterum fra en ofte svær hverdag, med at komme på sommerlejer i 2021. Du vil måske komme i dit livs bedste form, og sammen vil vi træne mange km med holdet. I uge 28 cykler vi Danmark Rundt, en oplevelse for livet.
Tlf: 20242637
E-mail: troels@s-meyer.dk