Team Red Barnet

Vi cykler til fordel for børnene

Skal du med på turen?

Kom i form, få nye venner, oplev Danmark fra cykelsadlen og gør noget godt for udsatte børn. Igen i år cykler Team Red Barnet for udsatte børn i Danmark og verden over. Med Tour de France start i Danmark går vi et fantastisk år med cykling i møde. Tour de France starter i København, og sammen med Team Red Barnet kan du følge 2. og 3. etape på tætteste hold.

Vi følger feltet fra København til Sønderborg, hvorefter vi cykler videre rundt i Danmark til fordel for udsatte børnLyder det som en oplevelse, du og dine lår bare MÅ være en del af? Så tilmeld dig nu.

Hvad er Team Red Barnet?
Team Red Barnet er et cykelhold med letøvede og øvede ildsjæle, der elsker at cykle og samtidig samle ind til Red Barnets arbejde med udsatte børn. Holdet består af maks. 20 ryttere. Det er dels for at højne sikkerheden og dels for at sikre, at alle lærer hinanden at kende.

Rytterne kører på egne cykler i ens Team Red Barnet cykeltøj. Red Barnet sørger for forplejning og gode overnatningsmuligheder på hele ruten.

Sidste år bestod holdet af lige mange mænd og kvinder. Det sikrede en rigtig god stemning og sammenhængskraft.

Hvornår og hvor cykler Team Red Barnet?
Team Red Barnet cykler næste gang i 2022 i uge 27 (fra 2. -8. juli 2022). Holdet starter deres træning i det tidlige forår omkring start april alt efter hvornår vejret tillader det

Hvordan samler Team Red Barnet ind?
I månederne op til samler hver rytter ind til Red Barnets arbejde med udsatte børn.

Online-indsamling
Man kan oprette en online-indsamling, som man kan dele på de sociale medier. Under træningen kan man aktivere sin familie, venner og bekendte ved fx at dele et billede fra ens træning og på den måde gøre opmærksom på, at man er i gang med at træne op til at kunne cykle til fordel for udsatte børn.

Det gjorde rytteren Jens Bruun fx sidste år og opnåede rigtig gode resultater.

Se Jens’ indsamling her.

Online-indsamlingen kan med fordel også holdes i gang ude på ruten, hvor ens følgere kan vise opbakning ved at donere til online-indsamlingen.

Sponsorpakker

Man kan også få sin arbejdsplads eller lokale virksomheder til at købe sponsorpakker, hvor de fx for 15.000 kr. får omtale på Red Barnets hjemmeside og kan kalde sig Team Red Barnet-sponsor.

Jeg vil gerne være med. Hvad gør jeg nu?

Du skal ansøge om at være med i Team Red Barnet 2022. Det gør du ved at sende en ansøgning.

Det koster 8.999 kr. at deltage som Team Red Barnet-rytter, og 3500 kr. at deltage som servicehjælper.

Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til Kenneth Gjelufsen på 22 10 13 00 eller kgj@redbarnet.dk. Han kan også sætte dig i kontakt med andre ryttere.

Er du stadig i tvivl?
Er du i tvivl, om du har det rette udstyr til at være med? Så se komikeren Carsten Bangs forslag til udstyr her.