Team Red Barnet

Vi cykler til fordel for børnene

Bliv en del af et unikt fællesskab, hvor du gør noget godt for udsatte børn og dig selv.

Vores cykelhold starter i det tidlige forår med de første ture på raceren – her kan alle være med.

Formålet med et Red Barnet cykelhold er at samle ind til fordel for udsatte børn i Danmark, samtidig med, at vi har det sjovt.
Cykelholdet er også med til at udbrede kendskabet til Red Barnets arbejde.
Vores mål er at komme i form til at cykle Danmark Rundt i uge 28 i 2021 - ca. 1200 km på en uge. Giv dig selv denne udfordring og oplevelse for livet, og få mange nye venner og et stort netværk.

Hvad koster det og hvad får du?

Prisen for en rytter er 8.999 kr. og 3.499 kr. for servicefolk. Du betaler første rate af beløbet 1.11.2020, anden rate 1.2.2021 og tredje rate 1.4.2021. Med i pakken får du cykeltøj bestående af en cykeltrøje med korte ærmer, en cykeltrøje med lange ærmer og en svedundertrøje samt et par cykelbukser, en cykelvest, et par strømper og derudover en cykelhjelm, samt forplejning på turen Danmark rundt, samt ophold på hoteller og naturligvis træning og et fantastisk fællesskab.
Cykelholdet vil blive sammensat af trænede ryttere og nye ryttere som alle kører på egne cykler.
Vi skal også bruge et stærkt serviceteam, som vil blive en uundværlig del af holdet, som også modtager deres helt egen tøjpakke i Red Barnet design bestående af en T-shirt, en polo, et par lange bukser, et par strømper samt en hoodie.

Hvordan samler vi ind til børnene?

Når du er en del af vores cykelhold, forventer vi, at du samtidig samler ind til fordel for Red Barnet. Men det står dig frit for hvordan, du vil gøre det. Vil du arrangere et lokalt bankospil? Lave et loppemarked? Lave en onlineindsamling? Det er op til dig. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Sidder du og tænker: ”Det er lige mig”, så send en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og om, hvordan du kan bidrage til holdet. Dit overskud og din energi vil hjælpe børnene. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi tager løbende imod ansøgninger.

Ansøg om deltagelse på Team Red Barnet

Vær med og gå forrest for børnene

En helt central del af Red Barnet er vores frivillige. Uden deres engagement ville vi aldrig kunne nå ud til så mange udsatte børn og familier, som vi gør. De frivillige er vores lokale helte, der også arbejder med at oplyse lokalmiljøet om Red Barnets arbejde og laver lokal fundraising.
Når du er en del af Red Barnets cykelhold, så går du også i front for udsatte børn i Danmark og resten af verden. Dit engagement betyder alverden!
Her kan du møde nogle af vores ambassadører, der hylder Red Barnets frivillige og deres store indsats.
Red Barnets arbejde
I Danmark afholder Red Barnet bl.a. ferielejre for udsatte børn, der har brug for et pusterum fra en hård hverdag. Vi gør også en stor indsats mod digital mobning og mobning generelt. Og så arbejder vi i verdens brændpunkter, hvor vi redder, beskytter og styrker børn. Samtidig med, at vi utrætteligt kæmper for deres rettigheder. Læs mere om Red Barnets arbejde