Rådgivning til fagpersoner

God modtagelse af børn på flugt

Arbejder du med børn i folkeskolen eller daginstitutioner? Og mangler du viden om, hvordan I bedst sikrer en god modtagelse af børn, der er flygtet fra krig?

Red Barnet tilbyder nu gratis og fortrolig rådgivning til medarbejdere på børneområdet. Vores rådgivere har indgående viden om børns trivsel generelt, faglig viden om børns reaktionsmønstre, og hvordan de skal håndteres, og erfaring med hvordan man skaber trygge børnefællesskaber og et inkluderende miljø for børn, der har været på flugt. 

Du kan få rådgivning:
Bemærk: rådgivningen holder ferielukket hele juli.
Tirsdag-torsdag kl. 14.00-16.00
Fredag kl. 11.30 - 13.30

Rådgivningssessionerne foregår per telefon og varer op til 45 mininutter. For at kunne hjælpe dig bedst muligt beder vi dig herunder om at svare på en række spørgsmål om, hvad du ønsker rådgivning til. Vær opmærksom på, at vi ikke yder vejledning om juridisk lovgivning.

Sådan foregår det

  • Du fortæller, hvad du ønsker rådgivning til
  • Vi skriver til dig med forslag til tidspunkt for rådgivningssession
  • Du og Red Barnets rådgiver taler sammen i rådgivningssessionen om dine spørgsmål.

Hvem er rådgiverne?

Vores rådgivere er pædagogisk, psykologisk og lærerfagligt uddannede. Rådgiverne har indgående viden om børns trivsel generelt og faglig viden om børns reaktionsmønstre, og hvordan de skal håndteres, og hvordan man skaber trygge børnefællesskaber, trivsel i klassen og et inkluderende miljø for børn, der har været på flugt.

Fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med
Hvor ligger din skole eller institution?
I hvilken kommune ligger din skole eller institution?

 

I Red Barnet behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordningog dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.