Hjælp Syriens børn!

Du kan være med til at redde liv – i dag

Hjælp Syriens børn! Du kan være med til at redde liv – i dag

Giv et bidrag nu
Vi arbejder på højtryk for at hjælpe børnene - og DU kan være med!

Så langt rækker din støtte på 256 kr.

  • icon
    Hygiejnekit
    For 256 kr. kan vi sikre et hygiejnekit til en familie, som kan hjælpe med at forebygge sygdomme.

Krigen i Syrien har nu raset i otte år. Børn vokser op uden at kende til andet end konflikt, død og ødelæggelse. Deres situation er desperat, deres lidelser ufattelige. Du kan være med til at hjælpe børnene til en bedre fremtid.

LIGE NU: Børn fryser ihjel i flygtningelejre!

Foreløbigt er 15 børn døde i flygtningelejre på grund af den isnende kulde, der har ramt Syrien. Flere af dem var helt små.

Børnene har været gennem så store lidelser – krig, flugt, afsavn – og nu skal de så også til at kæmpe mod frosten. Der må være grænser for, hvor meget et lille barn skal holde til!

Uden hjælp vil endnu flere små piger og drenge bukke under, inden vinteren er forbi.

Hjælp os med at redde så mange børn som muligt fra kulden. Vi er til stede og uddeler bl.a. presenninger, liggeunderlag og tæpper, der kan give varme.

Vi arbejder på højtryk for at hjælpe børnene - og DU kan være med! 

SMS HJÆLP til 1220 og støt med 150 kr. nu!

Gør en forskel for børn, der aldrig har kendt andet end krig
Krigen i Syrien har raset siden 2011. Landet er fuldstændig i knæ og befolkningens lidelser ufattelige. Bomber har regnet ned over byer og nabolag. Huse er blevet ødelagt, hospitaler smadret, skoler lagt i ruiner. Mange børn har mistet deres hjem, deres familie og venner, muligheden for skolegang og en tryg og sikker hverdag.

Når du støtter Red Barnet, støtter du samtidig Syriens børn. Du er med til at give dem håb om en bedre fremtid. Siden krigen brød ud, har Red Barnet hjulpet over 3 millioner mennesker i Syrien, heraf knap 2 millioner børn.

Sådan hjælper Red Barnet i Syrien:
  • Børns helbred. Red Barnet arbejder med en række sundhedsklinikker og ernæringscentre i Syrien. Vi sætter ind for at forhindre spredningen af smitsomme sygdomme blandt børn under 5 år via et massivt vaccineprogram. Derudover rejser vi rundt til lokalsamfund, tager på hjemmebesøg og uddeler hygiejnepakker.
  • Børns beskyttelse. Red Barnet driver “Child Friendly Spaces”, hvor børn frit og trygt kan lege, modtage undervisning og få psykisk støtte til at bearbejde krigens traumer. 
  • Basale fornødenheder. Red Barnet uddeler husstandsartikler så som køkkenredskaber, linned og tæpper. Vi distribuerer også teltpresenninger og brændstof til opvarmning.

Giv et bidrag til Red Barnet og støt vores arbejde for at redde børn. Børn som dem, der netop nu afventer deres skæbne i Syriens flygtningelejre.


Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.

Hvordan hjælper du børnene, når du støtter Red Barnet?
Når du støtter Red Barnet, støtter du vores indsats for de børn, der har allermest brug for hjælp.

Siden krigen begyndte i Syrien i marts 2011, har vi hjulpet børn og familier inde i selve landet, i belejrede områder, i flygtningelejre og i nærområderne.

Med bidrag fra støtter som dig har vi hjulpet mere end 3,3 millioner mennesker i Syrien, herunder mere end 2,1 millioner børn.

Sammen med dig kan vi give livreddende hjælp i form af mad, vand, medicin og et trygt sted at sove. Men vi kæmper også for, at Syriens børn kan få lov til at gå i skole og modtage hjælp til at bearbejde de voldsomme traumer og oplevelser, krigen giver dem.

SMS HJÆLP til 1220 og støt med 150 kr. nu!