Værste sultkatastrofe i Afrika
- Støt nu og red liv

Støt og red liv

Din støtte på 298 kr. kan fx give:

  • icon
    Mad
    Livgivende jordnøddeblanding til et svært underernæret barn i 6 uger

20 millioner liv er i fare

Den værste sultkatastrofe i 30 år hærger Somalia, Yemen, Sydsudan og Nigeria. Flere end 20 millioner menneskers liv er lige nu i fare. 

Den humanitære krise i Afrika kræver handling nu. Familier er ude af stand til at klare sig. Deres kvæg dør, de står over for en livstruende mangel på vand, fødevarepriser er mere end fordoblet, og deres indkomst er forsvundet. De vil ikke være i stand til at komme igennem denne krise uden hjælp.

Børn under 5 er mest udsat for at dø. De er mindre i stand til at modstå akut fejlernæring og er mere modtagelige for sygdomme som mæslinger, malaria og kolera.

Du kan redde børn som Dahir

Sultkatastrofe i Somaliland

Dahir på 6 måneder er i behandling for voldsom undernæring på Red Barnets stabiliseringscenter i Bórama Hospital i Somaliland. Uden behandlingen vil han dø. Du kan redde børn som Dahir.

Støt og red liv

Sådan hjælper vi

Vi arbejder døgnet rundt for at skaffe mad, vand og medicin til de værst ramte børn. 

Vores teams opretter mobile sundhedscentre og øger kapaciteten i områdets sundhedsklinikker, der screener og behandler for underernæring hos børn, vandbårne sygdomme og andre alvorlige sundhedsmæssige tilstande. Red Barnet kører samtidig vandtanke ud til de ramte områder og uddeler fødevarekuponer og penge til mad, så familierne kan få nok at spise.

Men med millioner mere i desperat brug for hjælp, har vi brug for din hjælp, mens der stadig er tid. 

86 øre af hver krone går til børnene

Vi er stolte af at kunne sige, at hele 86% af din støtte går direkte til arbejdet for børn. Din støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale med Red Barnet.

Vil du gøre en endnu større forskel? så kan du vælge at støtte fast hver måned og redde liv hver dag.

Støt og red liv