Millioner af børn i verden sulter

Konflikter, ekstremt vejr og usikkerhed

tvinger familier på flugt

Millioner af børn i verden sulter Konflikter, ekstremt vejr og usikkerhed tvinger familier på flugt

Vi har akut brug for hjælp til at bekæmpe sult og underernæring

184 kr svarer til, at fire akut underernærede børn kan få mad til livreddende behandling i en uge

icon

Bliv støt fast og vær med til at redde liv – hver eneste dag!

Intet barn skal sulte!
Verden over sulter millioner af børn som Ferhana, Leolida og Monica på grund af konflikter, ekstremt vejr og fordi familier tvinges på flugt.
Vi har akut brug for hjælp til at bekæmpe sult og underernæring.
For 95 kr. om måneden kan du give sultne familier mad, der vil være med til at redde deres liv, og hjælpe børn, der sulter, med at komme sig.

Bliv støt fast, og red liv hver eneste dag. Støt med 95 kr. hver måned.

LIGE NU: Corona-pandemien forværrer situationen for de mest sårbare og udsatte børn
Mens det tyder på, at børns helbred i mindre grad bliver direkte påvirket af COVID-19, har pandemien katastrofale konsekvenser for udsatte børn verden over. Det skyldes bl.a., at fattige landes sundhedsvæsner i forvejen er pressede og skrøbelige. Kampen mod corona-virus presser dem yderligere, skaber brud på forsyningskæder samt mangel på finansielle og menneskelige ressourcer.
Når du støtter Red Barnet, kæmper du side om side med ildsjæle, der ved, hvad der skal gøres for at undgå, at børn dør af sygdomme, der kan forebygges og behandles. Din faste støtte bliver afgørende både under og efter corona-epidemien.

Når du støtter fast, hjælper du børnene bedst
Som fast støtte er du med til at give udsatte børn de ting, de har akut brug for: medicin og behandling, mad i maven, tøj på kroppen og en seng at sove i. Men du sikrer også mere langsigtet hjælp: beskyttelse og omsorg, psykosocial støtte, skolegang og uddannelse, så børnene kan vokse op og skabe en bedre fremtid. For dem selv, for deres familie og for deres land.

De penge, du giver, når du støtter fast, er dem, der gør allermest gavn for udsatte børn. På den måde skal vi nemlig bruge færre ressourcer på administration, og vi bliver bedre i stand til at planlægge langsigtet.

Red Barnet er Danmarks største børnerettighedsorganisation, og vi hjælper både børn i Danmark og resten af verden. Vi er en del af den verdensomspændende Save the Children-familie, som er til stede i mere end 120 lande. Derfor er vi – sammen med dig – altid klar til at rykke ud der, hvor børn har brug for vores hjælp.

Du kan også være med – støt fast, og red liv hver eneste dag!