Over 100.000 spædbørn

dør hvert år i krige og konflikter

Over 100.000 spædbørn dør hvert år i krige og konflikter

Børnene betaler den højeste pris for krigen i Yemen. Du kan hjælpe i dag

Så langt rækker din støtte for 296 kr.

  • icon
    Rent vand
    Tabletter til rensning af drikkevand til en familie i en måned

En ny rapport fra Red Barnet viser, at 100.000 piger og drenge omkommer HVERT ÅR på grund af krige og konflikt. Børn i krig bliver bortført, tortureret, voldtaget, udsultet med vilje, nægtet adgang til medicin, solgt som sexslaver og børnesoldater

Er det rimeligt? Nej, siger Red Barnet. Vi bliver nødt til at handle nu, hvis vi skal redde de børn, der ikke har gjort andet galt, end at de tilfældigvis er født i lande med krig.

Heldigvis er der masser, vi sammen med DIG kan gøre for at redde, beskytte og styrke krigens børn.

Vi arbejder hver time, hver dag for at hjælpe børnene - og DU kan være med!

SMS BARN til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 75 kr.

Børnene betaler den højeste pris

Netop nu lever 420 millioner børn i områder med krig og konflikt. Det svarer til hvert 5. barn på kloden. Og når de voksne slås, er det børnene, der må betale den højeste pris. Ingen ved dét bedre end Yemens børn.

Krigen i landet har varet siden 2015. Lige nu har 11,3 millioner børn brug for hjælp. Det gør Yemen til verdens mest akutte humanitære katastrofeområde. 

Hvert tiende minut dør et barn i Yemen. Piger og drenge mister livet til ting som kolera, difteri og akut underernæring – lidelser, der med få midler let kan behandles. Men hospitaler og klinikker er blevet ødelagt, regeringens sundhedspersonale kan ikke få løn, og levering af vital bistand bliver blokeret.


Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.

 

Du kan være med til at hjælpe!

Når du støtter Red Barnet, støtter du vores arbejde for at redde de børn, der er fanget i krigens mareridt. Sammen med dig uddeler vi fødevarer, rent drikkevand, medicin og vacciner. Vi behandler børn, der lider af underernæring, dehydrering, skader fra krigshandlinger og traumer fra de grufulde ting, de har oplevet. Vi støtter børns mulighed for at lege og modtage skoleundervisning i trygge, sikre omgivelser.

Alt i alt har Red Barnet siden krigens start hjulpet 3 millioner mennesker i Yemen – heraf 1,5 millioner børn. Det arbejde har kun været muligt på grund af bidrag fra mennesker som dig. Hjælp os med at fortsætte kampen.

Hjælp børn i krig og konflikt til en bedre fremtid. Allerede i dag.

SMS BARN til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 75 kr.