Tak for din støtte i 2018

">

Tak for din støtte i 2018

Når vi siger farvel til 2018, siger vi samtidig farvel til et år, der var særdeles dødbringende for verdens børn.

85.000 piger og drenge menes at være sultet ihjel i det konflikthærgede Yemen, millioner har brug for hjælp i Syrien, og flere end 500.000 børn har søgt tilflugt i verdens største flygtningelejr, Cox’s Bazar i Bangladesh. Samtidig er sultepidemien fortsat i Afrika, og naturkatastrofer har krævet tusindvis af ofre overalt på kloden.

I 2018 har DU spillet en afgørende rolle for børnene

Men DU har været med til at gøre en forskel. Med din støtte til Red Barnet har du spillet en afgørende rolle i kampen for at redde, beskytte og styrke sårbare børn. I Danmark og ude i verden. 

I år nåede antallet af børn, vi har hjulpet i Yemen, op over 2 millioner. I Cox’s Bazar har vi givet støtte og beskytte til flere end 350.000. Og efter den katastrofale tsunami i Indonesien satte vi massivt ind med nødhjælp, midlertidigt husly og psykologisk støtte til de tusinder af berørte børn.

Også herhjemme i Danmark har din støtte gjort en forskel. Sammen har vi hjulpet børn, der bliver mobbet, krænket og holdt udenfor fællesskabet. I sommer gav vi hundredvis af børn fra udsatte og ressourcesvage familier gode ferieminder på vores lejre rundt omkring i landet.

Vi har lavet denne video, hvor du kan se et sammendrag af nogle af de måder, hvorpå du har været med til at hjælpe i løbet af året. 

Vi håber, du også fortsat vil være med til at støtte børnene. Sammen kan vi gøre 2019 til et lysere år for piger og drenge i den alleryderste nød!

 

Tak fra Red Barnet.