Bliv fast støtte

Hjælp hver måned

Bliv en del af Red Barnet

Gør som mere end 64.000 andre og bliv fast støtte. Så sikrer du hjælp til udsatte børn. Hver dag - året rundt.

BLIV EN DEL AF NOGET STØRRE

Som fast støtte bliver du en del af en gruppe dedikerede mennesker, som er helt afgørende for, at vi kan hjælpe de mest udsatte børn i verden. Både nu og her – men også på længere sigt.

Gør størst mulig gavn

Med en månedlig støtte hjælper du børn på den bedst mulige måde

Altid på børnenes side

Hver dag - året rundt. Herhjemme og ude i verden

Det er uforpligtende for dig

Du kan til enhver tid ændre eller opsige din aftale

DU KAN TRÆKKE DIT BIDRAG FRA I SKAT

Vidste du, at du kan trække donationer til velgørenhed fra i skat? Skattefradragets værdi er på cirka 26 %. Giver du 100 kroner, sparer du derfor 26 kroner i skat.

Hvis du vil have dit bidrag trukket fra i skat, kan du give os dit cpr-nummer, så sørger vi for, at dit bidrag bliver registreret hos skat. Du kan også selv sørge for det ved at skrive dit bidrag ind i din forskudsopgørelse.

Sådan arbejder vi 

Vi er til stede i 120 lande verden over – heriblandt nogle af verdens værste brændpunkter.  

Vi redder, beskytter og styrker børn, der har allermest brug for hjælp. Det gør vi gennem akut nødhjælp, psykologisk støtte og genopbygning. 

Vi har en særlig ekspertise indenfor skolegang og uddannelse. I alle vores indsatser indgår uddannelse derfor som et vigtigt element, fordi vi ved, at uddannelse er den sikreste vej ud af fattigdom.  

Vores indsatser for børn i Danmark handler blandet andet om at bekæmpe mistrivsel, mobning og digitale krænkelser. 

47.000.000

Så mange børn på verdensplan fik direkte hjælp af Red Barnet og vores lokale partnerorganisationer i 2023.

8.500.000

Så mange børn hjalp vi med vores uddannelsesaktiviteter i 2023.

2500

Så mange børn deltog i vores ferielejre, familieoplevelsesklubber og events i Danmark i 2023.

HVOR MANGE AF PENGENE GÅR TIL BØRNENE?

Når vi modtager en donation på 100 kroner, går 78 kroner direkte til at understøtte arbejdet for de dårligst stillede børn i Danmark og i resten af verden. Det resterende beløb går til administration og til at rejse nye penge, så vi kan styrke vores indsatser og hjælpe endnu flere børn.

HVORFOR ER PRIVATE DONATIONER VIGTIGE FOR RED BARNET?

Donationer fra privatpersoner og virksomheder udgør en stor og vigtig del af Red Barnets økonomi. Bidragene er afgørende for, at vi kan nå i mål med vores indsatser. De private bidrag er også afgørende for, at vi kan ansøge om støtte fra offentlige fonde og institutionelle donorer såsom Danida. I sådanne ansøgningsprocesser stilles der typisk som krav, at ansøgeren kommer med et beløb selv. Sådanne beløb kan vi kun stille til rådighed, hvis vi har en egenkapital. Og den egenkapital kommer fra private donationer.

HJÆLPER I OGSÅ BØRN I DANMARK?

Vi har indsatser for børn over hele Danmark, hvor vi hjælper udsatte børn ind i positive fællesskaber. Her deltog 2500 børn i 2023. Vi har også indsatser, der bekæmper digitale krænkelser, mobning og mistrivsel, ligesom vi har fokus på at stille politikerne til ansvar for at tage højde for børns stemme og rettigheder i deres lovarbejde.

HAR DU YDERLIGERE SPØRGSMÅL?

Blev dit spørgsmål ikke besvaret i ovenstående, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten telefonisk eller via mail:

Mail: [email protected]

Tlf.: +45 35 36 55 55