Bliv fast støtte

SÅ VI SAMMEN KAN
KÆMPE FOR BØRNS
LIV HVER DAG

Støt månedligt - Dit bidrag gør en stor forskel

225 kroner svarer til, at vi kan give en familie basale fødevarer til at overleve i tørken i en uge i eksempelvis Afrikas Horn.
150 kroner svarer til, at vi kan uddele skolematerialer til et barn i eksempelvis Etiopien.
95 kroner svarer til, at vi kan uddele 23 liter rent drikkevand til børn i Gazastriben.
For 389 kr. kan vi give en familie mad til to uger, tæpper og materialer til at sikre husly under en katastrofe samt vacciner mod livsfarlige sygdomme til et barn.


Som fast støtte
gør du størst mulig gavn

Med en månedlig donation hjælper du udsatte børn på den bedst mulige måde. Du er nemlig med til at bidrage til vores akutte og langsigtede indsatser. 

Med faste bidrag kan vi bedre planlægge vores indsatser, så hjælpen bliver mere effektiv og når ud til flest børn.  Dermed gør din støtte størst mulig gavn. 

Din faste støtte sikre blandt andet:

  • At vi kan rykke ud med livreddende nødhjælp på få timer.  
  • At vi kan give akut nødhjælp til 12 millioner børn på verdensplan (2022). 
  • At vi kan uddele mad, vand og lægehjælp.  
  • At vi kan sikre genopbygning, skolegang og psykosocial støtte efter katastrofen.  
  • At vi kan være til stede i over 120 lande verden over. 

Hjælp de allermest udsatte børn i verden 

Når du støtter vores Børnekatastrofefond med et fast månedligt beløb, er du med til at hjælpe børn ramt af krig, konflikt og katastrofer. Heriblandt børnene i Gazastriben, som lige nu er i livsfare. 

Jason Lee

Børnene har mistet tiltroen til, at deres forældre kan beskytte dem. De har mistet tiltroen til myndighederne og til det internationale samfund. De har mistet troen på, at de har en fremtid.

Du er også med til at sikre hjælp til børn i Afghanistan, som er blevet ramt af ødelæggende jordskælv samt børnene i Ukraine, som fortsat er fanget i luftangreb og bombardementer. 

Akut hjælp til 12 millioner børn

Via Børnekatastrofefonden sender vi hjælpen derhen, hvor behovet er størst. I 2022 sikrede den, at vi kunne nå ud med akut hjælp til 24 millioner mennesker, heriblandt 12 millioner børn, på verdensplan.  

24.000.000

Så mange børn og familier nåede vi i 2022 med vores katastrofeindsatser rundt om i verden 

5.000.000

Så mange børn verden over når vi i gennemsnit med vores uddannelsesaktiviteter hvert år 

790.000

Så mange børn behandlede vi for akut underernæring på verdensplan i 2022 

Sådan arbejder vi i katastrofer 

Børnekatastrofefonden er en opsparing, som vi kan benytte, når en krig bryder ud eller en katastrofe rammer et sted i verden.   

Fonden sikrer, at vi har midler til at rykke ud med beskyttelse, mad, vand og lægehjælp på få timer til akutte katastrofer rundt om i verden. Den sikrer dermed, at børnene ikke skal vente på, at vi samler nok penge ind til at kunne hjælpe dem.  Men den sikrer også, at vi kan give børnene mere langsigtet hjælp som for eksempel skolegang, bearbejdning af de voldsomme oplevelser og genopbygning af deres samfund.

Bliv en del af Red Barnet 

Som fast støtte bliver du en del af en gruppe af over 57.000 faste bidragsydere. En gruppe af mennesker, som er fuldstændig afgørende for, at vi kan hjælpe de børn, som har allermest brug for det. Både her og nu - og på længere sigt. 

Dit bidrag gør en forskel

SMS "Hjælp" til 1912 (100 kr.)

Vær med til at sikre børns overlevelse, tryghed og trivsel

Red Barnets globale bevægelse startede for over 100 år siden. Gennem tiden har vi hjulpet over en milliard børn i flere end 120 lande. Fra Danmark til Filippinerne, Afghanistan og Etiopien. Som børnerettighedsorganisation kæmper vi for, at alle børn får den barndom, de har ret til. Vi arbejder ud fra en holistisk tilgang, som går på to ben. Vi er der for børnene, når det hele brænder, og når der skal bygges op igen. Og vi arbejder samtidig med at forebygge konsekvenserne af fremtidens katastrofer.