Veninder har måske taget billeder af mig uden min tilladelse

Hej,

Jeg var en dag i byen med nogle veninder, og vi drak lidt. Jeg blev så fuld som den eneste, og efter vi havde været i byen, tog vi hjem til mig og sov allesammen. Jeg faldt så hurtigt i søvn, hvor at de andre blev længe oppe.

I dag viste min veninde så min anden veninde et billede, hvor at jeg ikke måtte se det.

Jeg spurgte så, om jeg var på billedet. Men de svarede nej.

Bagefter hørte jeg dem så snakke om noget med mig og mine bryster, som så var på billedet. Og nu er jeg bange for, at de har taget et billede imens at jeg sov af mine bryster.

Skal jeg bare spørge, om de havde taget et billede af mig eller hvad? Og hvis jeg så spørger, så lyver de jo garanteret igen. Men det kan jeg jo ikke vide...

_____________________

 

Svar fra brevkassen

Jeg synes bestemt, at du skal spørge igen! Det er ikke rart at gå rundt med den usikkerhed. Sig til dine veninder, at det er vigtigt for dig, at de siger sandheden.

HVIS de har taget et billede, så bed dem om at slette det med det samme, så det ikke kommer længere. Forklar, at du ikke vil udstilles sovende – hverken med eller uden fokus på din krop. Spørg dem også, om de har delt det med andre, og hvis de har, bed dem kontakte disse personer for at slette billedet.

Du skal virkelig føle dig i din gode ret til at kræve svar og handling, for du er helt uden skyld. Dine veninder bør forsøge at rydde op efter deres fejl, hvis de har taget billede af dig, mens du sov.

Håber du kan bruge svaret.

Mange hilsner,
Marianne/SletDet

(3. maj 2016)

SletDet