Jeg har delt dybe hemmeligheder

Hej

Hvad betyder det, hvis man har delt nogen af sine dybeste hemmeligheder med en dreng, og han så blokerer en?

_______________

Svar fra SletDet

Kære dig.

Tak for din henvendelse.

Det kan nogle gange være svært at vide, hvad de forskellige ting, som man siger og gør på de sociale medier betyder. Man kan nemlig ikke se den andens reaktion på det man skriver. Derfor kan ting også misforstås og lettere blive til konflikter eller lign.

Jeg ved ikke, hvor godt du kender drengen, som du har skrevet din dybeste hemmelighed til, men jeg kan godt forstå, at det føles ubehageligt at have åbnet sig op, og så blive blokeret bagefter. Jeg kan ikke sige præcis, hvad det betyder – og jeg ved heller ikke, hvad det er, som du har fortalt ham – men jeg tænker, at det måske kan være, at han ikke helt ved, hvad han skal sige eller gøre ift. det, som du har fortalt ham, og så kan det måske virke lettere for ham ikke at skulle forholde sig til dig igen – altså snakke med dig eller skrive med dig.

Hvis det ikke er en, som du kender ud over fra der, hvor I skriver sammen, så er der ikke så meget du kan gøre, desværre. Hvis det er en, som du kender fra skolen eller lign., så kan du eventuelt snakke med ham om det, og spørge ham, hvordan det kan være, at han er blokeret dig.

Håber dette kunne hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe eller skrive igen, hvis du har lyst. 

Med venlig hilsen
Penille/SletDet

(April, 2020)