Tidligere snapchat-ven står stadig tilføjet som ven

Min 'ven' og jeg har fjernet hinanden på snapchat. Dog når jeg søger på personens navn står der stadivæk at personen har tilføjet mig (ved med 100 procent at personen har fjernet mig som ven). Hvorfor står der så at personen har tilføjet mig?

____________________

Svar fra SletDet

Hej du

Tak for dit spørgsmål. Man kan fjerne hinanden på to måder på Snapchat. 1) Fjerne som ven, 2) Blokere personen. Det lyder som om, I kun har fjernet hinanden som venner og ikke blokeret hinanden.

Når du fjerner en anden bruger som ven, kan du stadig se deres brugere, hvis du fx søger efter deres brugernavn. Det er nok derfor, din tidligere ven stadig kan ses. Først hvis man blokerer en person helt, kan man ikke længere se hinandens brugere på Snapchat.

Du kan se, om I fortsat er venner sådan her:

  1. Gå til den skærm i Snapchat, man tager billeder fra
  2. Klik på det lille spøgelse øverst i midten
  3. Klik på 'Mine venner'
  4. Du kan nu se en liste over dine venner

Hvis du føler dig usikker på, om din tidligere ven fortsat kan se fx dine 'Stories' kan du vælge at blokere brugeren helt.

Jeg kan nu ikke lade være med at tænke på, hvordan det kan være, at I har fjernet hinanden som venner? Det skriver du nemlig ikke noget om. Måske I er blevet uvenner, eller måske sender I hinanden billeder, I bliver kede af? Hvis I har en konflikt, kan det være en god ide at spørge en god ven eller en voksen, som du stoler på, om hjælp til at løse det. Det kan selvfølgelig også være af en helt anden årsag, at I har fjernet hinanden, fx at I bare ikke taler så meget sammen mere.

Jeg håber, du kan bruge svaret.

Mange hilsner fra
Maria/SletDet

(9. september 2016)