Hvad bliver slettet, når jeg sletter min Snapchat-profil?

Hej

Hvis man sletter sin snapchat konto bliver alle billeder, videoer og oplysningser så slettet?

Hilsen den 13-årige

___________

Svar fra SletDet

Kære 13-årige

Tak for dit spørgsmål. Det er afhængigt af, hvordan du har sendt billederne/videoerne på Snapchat:

Vennelisten:
Hvis du sletter din profil på Snapchat, så kan folk ikke længere søge på dit Snapchat-navn og finde profilen. Hos dem, du i forvejen er venner med på Snapchat, vil dit profilnavn først forsvinde fra deres venneliste, når (hvis) de logger ud af Snapchat – men de kan ikke længere se dit profilbillede og antal snaps, når de tapper på dit navn i vennelisten.

Beskeder på chat:
Jeg har testet funktionen, og det er faktisk sådan, at personen stadig kan se meddelelserne, selvom du har slettet din bruger - altså hvis vedkommende har gemt beskederne ved hjælp af 'tap-funktionen'.
Chatten er gemt, indtil den anden bruger evt. logger ud af Snapchat.

Almindelige Snapchat-beskeder:
Hvis vedkommende har afspillet beskeden fra dig, kan den ifølge min test af funktionen ikke genafspilles, når du har slettet din profil. Men hvis vedkommende ikke har afspillet beskeden, før du har slettet din bruger, så kan vedkommende godt se/afspille beskeden.

Billeder/film i 'Min historie':
Snapchat ændrede sine vilkår i starten af november i år. Ændringerne betyder bl.a. at Snapchat ejer rettighederne og må bruge alle de billeder, som du har lagt ud i 'Min historie' siden november 2015. Det vil sige, at du i princippet vil kunne se billeder fra din slettede profils 'Min historie' andre steder på nettet eller i Snapchats 'Live stories', som kan ses af alle Snapchats brugere. Derfor skal man tænke ekstra over, hvad man lægger i 'Min historie''

Jeg håber, du kunne bruge svaret.

De bedste hilsner
Sofie/SletDet