Glemt adgangskode

Hej

Hvad gør man, hvis man har glemt sin adgangskode, og man ikke har bekræftet nummer eller e-mail?

___________

Svar fra SletDet

Kære dig

Tak for dit spørgsmål.

Du skriver ikke, hvorhenne, at du har glemt din adgangskode, så det er lidt svært for mig, at hjælpe dig konkret. Jeg kan dog sige dig noget lidt generelt.

Det kan være lidt svært for dig, at få fat i din adgangskode, hvis du ikke har angivet dit telefonnummer eller skrevet din email. Nogle steder, når man opretter sin profil, bliver man stillet nogle spørgsmål, som man kun selv kender svaret på fx Hvad er dit kæledyrs navn? Dem svarer man så på i oprettelsen – og kan bruge i situationer som din, hvor man har glemt sin adgangskode – og i forsøget på at kunne logge ind igen, skal svare på dem. Du kan forsøge dig med dette, hvis man kan det på det sted, du skal logge ind.

Der er også nogle steder, hvor man i stedet for sin adgangskode, kan logge ind med sin Facebookprofil. Det kan du også forsøge, hvis det er muligt.

Derudover tror jeg desværre ikke, at der er så mange muligheder, andet end oprette en ny profil. Du kan forsøge at kigge vores slettevejledninger igennem. Der har vi også lavet guides til, hvad man gør, hvis man har glemt sin adgangskode. 

Jeg håber du får løst det på en eller anden måde og får adgang til din profil. Du er velkommen til at skrive igen. 

Mange hilsner
Penille/SletDet

(Juli, 2019)