Gemte beskeder på Snapchat-profil?

Hej

Hvis nu jeg har skrevet med en person ved chatsiden på Snapchat (ikke over billede) og personen har så gemt det vi har skrevet. Når jeg sletter min bruger, kan person stadig gå ind på vores samtale og se det vi har skrevet eller er jeg og vores samtale helt væk fra personens mobil? Håber det klart nok :)

______________

Svar fra SletDet

Hej med dig

Det er et godt spørgsmål, for det er jo ikke noget, Snapchat oplyser på deres support-side. Jeg har nu testet funktionen, og det er faktisk sådan, at personen stadig kan se meddelelserne, selvom din bruger er blevet slettet - altså hvis vedkommende har gemt beskederne ved hjælp af 'tap-funktionen'.

Den slettede profil fremgår ikke længere af vennelisten, men chatten er stadig gemt, indtil den anden bruger eventuelt logger ud af Snapchat.

De bedste hilsner
Sofie/SletDet

(27. august 2015)