Gemmer Apple mine billeder?

Hej  

Jeg har taget nogle billeder og videoer på min Ipad og min mobil.

Jeg vil bare gerne spørge, om de bliver gemt inde i serveren hos dem, der har lavet Ipaden og mobilen? Altså bliver det gemt på serveren hos fx Apple, når jeg selv har slettet billederne og videoerne på min Ipad og mobil?  

Bliver glad, hvis i kan svare på mit spørgsmål.  

_________________________

Svar fra SletDet

Kære dig,  
 
Tak for dit spørgsmål til SletDet.

Når du tager billeder eller videoer med din telefon eller Ipad, så gemmes det i din Icloud. Hvis du har en Ipad eller en Iphone, bliver Icloud automatisk slået til, så materialet gemmes. 

I princippet har Apple adgang til billederne i din Icloud (fordi billederne er på deres server), men der har endnu ikke været eksempler på, at Apple har brugt folks billeder uden at spørge først. Derfor tror jeg ikke, at du har noget at bekymre dig om. 
 
Håber det er svar på dit spørgsmål. Du er meget velkommen til at kontakte os igen. 
 
Med venlig hilsen  
Mai/SletDet 

(Juli, 2019)