Blokering af my story

Hej

Kan en person, der har blokeret mig, stadig se min My Story? Og kan jeg se deres?

___________

Svar fra SletDet


Kære dig


Tak for dit spørgsmål.

Du skriver ikke noget om, hvilket sociale medie det drejer sig om. Ud fra det du skriver, går jeg dog ud fra, at det er enten Instagram eller Snapchat.

Svaret er nej - personen ikke kan se noget fra dig, hvis du har blokeret ham eller hende. Typisk kan personen slet ikke se, at du eksisterer. Det heller ikke muligt for dig, at se den anden persons opslag eller indhold på profilen, hvis du blokerer ham eller hende – men du kan dog godt se, at profilen stadig eksisterer.

Når man blokerer en person, er det dog kun profilen, som man blokerer. Det betyder, at hvis din profil er offentlig, sådan at alle kan se dine opslag osv. og du blokerer en person, så kan personen altså godt oprette en ny profil og kigge med i det, som lægger op, uden at du ved det eller kan se det. Derfor kan det være en god ide, at indstille sin profil til at være privat, så man ved hvem, der har adgang til de informationer og billeder, som man lægger op.

Håber dette var svar på dit spørgsmål.

Med venlig hilsen
Penille/SletDet

(21. marts 2017)