Afhængig af Omegle

Hej

Jeg er blevet afhængig af en hjemmeside, der hedder Omegle, og jeg har lavet nogle fejl der, hvordan kan jeg stoppe? Der sker kun sexuelle ting derinde, og jeg fortryder det hele tiden:(

_______________

Svar fra SletDet

Hej,

Det er rigtig godt, at du skriver.

Du har ret i, at Omegle er et oplagt forum for at afprøve seksuelle ting, og at der er rigtig mange, der gør det. Det kan godt være spændende, og man kan blive revet med af en stemning, mens man sidder foran skærmen, men der er mange, der fortryder og føler skam bagefter. Nogle går rundt og er nervøse for, at deres chats er blevet optaget. Hvis du er nervøs for det, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan hjælpe dig bedre. 

Jeg kan høre at du selv oplever det som et problem. Derfor vil mit råd være: tag en beslutning om ikke at bruge livechats som Omegle! Det er kun dig, der kan bestemme det. Måske du kan lave nogle regler for dig selv, så hver gang du har lyst, så gør du noget andet i stedet for? På den måde kan du aflede din opmærksomhed. 

Hvis du har brug for en snak om afhængighed af for eksempel sex, så prøv at kontakte Sexlinien for unge. De har rådgivere, der er gode at tale med om den slags problemer.

Håber du kan bruge svaret,


Mange hilsner
Marianne/SletDet

(Juli, 2019)