Min Snapchat er blevet hacket

Hej

Min snapchat er blevet hacket, og nu tror folk bare, at det er mig, der sender klamme billeder og beskeder til dem. Jeg gør aldrig sådan noget efter et uheld sidste år, hvor jeg snakkede med mine lærer om det, og jeg har lært af mine fejl fra dengang, og jeg er ude af mig selv, fordi de tror, det er mig, der gør det.

- 16-årig dreng

 

_______________

Svar fra SletDet

Hej med dig

Det lyder som en rigtig ubehagelig situation, at din Snapchat-konto er blevet hacket.

Hvis kodeordet ikke er blevet ændret, kan du selv ændre dit kodeord eller slette din Snapchat-konto. 

På den måde vil hackerne ikke kunne misbruge din konto mere. Måske det er en meget god idé at slette din konto og oprette en ny, så du kan 'starte på en frisk'. Det er samtidig en rigtig god idé at fortælle dine venner, at du ikke står bag de klamme billeder. Men det lyder til, at du allerede er godt i gang med det. Du kan samtidig opfordre dem til at blokere din konto, så de ikke modtager flere klamme billeder.

Hvis hackerne har ændret dit kodeord, er det desværre lidt mere bøvlet. Du kan skrive til Snapchat og forklare, at din profil er blevet hacket, og at de derfor bør slette den øjeblikkeligt. Det strider imod deres vilkår, så det bør de hjælpe dig med. Se her hvordan du laver en anmeldelse hos Snapchat. 

Du skal skrive til dem på engelsk, og du kan eventuelt spørge din lærer, som du allerede har talt med om Snapchat, om han/hun vil hjælpe dig med at formulere mailen.

Jeg håber at du kan bruge svaret, og at du snart kan vende tilbage til alt det sjove på Snapchat.

Se også SletDets slettevejledning til Snapchat.

De bedste hilsner
Sofie/SletDet

(1. juni 2015)

 

 

 

SletDet