Sådan sletter du en video på youtube uden kode

Hvordan sletter man en video på youtube som man ikke kan kode til?

____________

Svar fra SletDet

Kære dig

Tak for dit spørgsmål til SletDet, hvor du spørger om hvordan man sletter en video på youtube, som man ikke kan koden til.

Når jeg læser dit brev, kommer jeg til at tænke på, at der kan være flere årsager til, man ikke har koden. Er det mon din youtube-konto, du ikke kan huske koden til, eller er det ikke dig, der har lagt videoen op, men som du ønsker fjernet? Hvis du har lyst, kan du skrive ind igen eller ringe ind på 2927 0101. Så kan du fortælle lidt mere om din situation, og jeg kan guide dig lidt bedre til, hvad du kan gøre.

Hvis du har glemt koden til din youtube-konto, kan du indtaste din mail og trykke ’Har du glemt dit password?’, der hvor du logger ind. Du vil herefter blive guidet. Måske du ved det i forvejen, men din adgangskode til youtube er den samme som til din Googlekonto – altså din g-mail.

Her kan du se vores vejledning til, hvordan man sletter en video på youtube.

Hvis det ikke er din egen video, er det lidt sværere at få videoen slettet. Så vil jeg råde dig til at kontakte den person, der har lagt videoen op og spørge, om han/hun ikke vil slette videoen. Hvis personen ikke vil det, kan du anmelde videoen til Youtube. 

Jeg håber du kan bruge mit svar.


Venlig hilsen
Rebecca/SletDet 


(Januar, 2020)