Forsvinder snaps ved deaktiveret Snapchat-konto?

Hej

Kan andre se den besked, man har sendt på Snapchat, hvis man deaktiverer ens konto? 

Hvis jeg nu sletter min nuværende konto, hvad sker der med dem jeg er venner med - kan de se vores samtaler, billeder osv.? Eller bliver de fjernet?

Hvis jeg nu først sletter alle eller blokerer dem, før jeg sletter kontoen, kan de så finde mig eller de beskeder, jeg har sendt? 

_________________

Svar fra SletDet

Kære dig.

Tak for dit spørgsmål til SletDet.

Hvis personen ikke har nået at åbne snappen, og man så deaktiverer sin konto, så vil beskeden/billedet forsvinde.

Hvis personen har åbnet den, så vil der være en chance for, at personen måske har taget et screenshot eller lign., og derfor både har set beskeden og også sagtens kan se beskeden efter, at man har deaktiveret sin profil. 

Hvis du sletter din profil på Snapchat, så kan folk ikke længere søge på dit Snapchat-navn og finde profilen. Hos dem, du i forvejen er venner med på Snapchat, vil dit profilnavn først forsvinde fra deres venneliste, når (hvis) de logger ud af Snapchat – men de kan ikke længere se dit profilbillede og antal snaps, når de tapper på dit navn i vennelisten.

Håber dette var svar på dit spørgsmål.

Med venlig hilsen
Penille/SletDet

(21. juni 2017)

 

 

 

SletDet-grafik