Slettevejledning til Yubo

Illustration: Stine Spedsbjerg

Få hjælp til Yubo

Herunder kan du finde vejledninger i, hvordan du:

  • Tilpasser, hvem du vil se i ”swipe”
  • Sletter billede eller video fra din profil
  • Anmelder en profil
  • Blokerer en profil
  • Sletter din konto

Tilpas hvem du vil se i 'swipe'

1. Klik ind på din profil

2. Klik på det værktøjslignende symbol i højre hjørne (indstillinger)

3. Klik på ”Administrer swipe”

4. Nu kan du indstille køn, alder og placering

5. Du kan også vælge, at din profil ikke skal vises, når andre swiper. Klik da på ”Skjul fra swipe”

Slet billede eller video på din egen profil

1. Tryk på den person-formede figur oppe i højre hjørne

2. Du er nu inde på din egen profil

3. Midt på siden kan du se de billeder, du har på din profil

4. Klik på ét af dem

5. Du er nu inde på dit billedgalleri

6. Tryk på det lille røde kryds i nederste højre hjørne på det billede, du gerne vil have slettet. Billedet er nu slettet

Anmeld en profil

1. Klik på den profil, du gerne vil anmelde

2. Klik på udråbstegnet med en hvid ramme om oppe i højre hjørne

3. Klik på ”Anmeld”

4. Du skal nu trykke på årsagen til, at du vil anmelde profilen

5. Når du har klikket på årsagen(erne), trykker du på ”Anmeld”

Bloker en profil

1. Klik på den profil, du gerne vil blokere

2. Klik på udråbstegnet med en hvid ramme om oppe i højre hjørne

3. Tryk på ”Bloker”

4. Profilen får ikke besked om, at du har valgt at blokere den. Når du har blokeret en profil, kan personen ikke længere se din profil, kontakte dig, se dine livevideoer eller kommentarer

 

Hvis du ombestemmer dig, kan du fjerne blokeringen således:

1. Find indstillinger på din profil. Det er det værktøjs-lignende symbol i højre hjørne

2. Klik på ”Sikkerhed og privatliv”

3. Klik på ”Blokerede brugere”

4. Klik på ”Fjern blokering” ud for brugeren

Slet din konto

1. Klik på den person-formede figur oppe i højre hjørne

2. Du er nu inde på din egen profil

3. Tryk på værktøjs-figuren (indstillinger) oppe i højre hjørne

4. Scroll ned til ”Slet konto”

5. Skriv ”SLET” for at bekræfte og tryk derefter på ”Slet min konto”

(Siden er sidst opdateret d. 04-09-2020)