Slettevejledning til Twitter

Illustration: Stine Spedsbjerg

Få hjælp til Twitter

Her kan du få hjælp til at: 

  • anmelde en privatbesked
  • anmelde en bruger
  • blokere en bruger 
  • deaktivere din konto 

Anmeld en privatbesked

Hvis du vil anmelde en privatbesked, skal du gøre følgende: 

  1. Find den besked, som du ønsker at anmelde 
  2. Klik på det lille 'runde i'
  3. Klik på 'Anmeld' 
  4. Følg vejledningen på skærmen. 

 

Anmeld en bruger

Hvis du vil anmelde en bruger på Twitter, skal du gøre følgende: 

  1. Find profilen, som du ønsker at anmelde 
  2. Klik på de tre små prikker ud fra profilen 
  3. Klik på 'Anmeld'
  4. Vælg, hvorfor du vil anmelde profilen. 
  5. Følg vejledningen på skærmen. 

Bloker en bruger

Hvis du ønsker at blokere en bruger, skal du gøre følgende: 

  1. Find den bruger, du ønsker at blokere 
  2. Klik på de tre små prikker 
  3. Klik på 'Bloker' 
  4. Klik på 'Bloker' for at godkende. 

Deaktiver konto

  1. Klik på 'Mere' under din profil 
  2. Klik på 'Indstillinger og privatliv' 
  3. Under 'Din konto' skal du klikke på 'Deaktiver din konto' nederst på siden 
  4. Klik på 'Deaktiver'
  5. Indtast dit kodeord 
  6. Klik på 'Deaktiver konto' 

Du kan ikke slette din konto selv. Hvis du undgår at logge ind på din konto i 30 dage, efter du har deaktiveret den, vil Twitter begynde at slette den. Det kan tage en uges tid. 

(Siden er sidst opdateret d. 26/02-2021)