Slettevejledning til TikTok

(tidligere musical.ly)

Illustration: Stine Spedsbjerg

I guiden herunder kan du få hjælp til at:

  • slette din video
  • anmelder en anden brugers video 
  • anmelde eller bloker en bruger
  • slette din profil fra TikTok

Slet video fra TikTok

Hvis du vil slette din video fra TikTok, skal du gøre sådan:

  1. Klik på videoen, du vil slette
  2. Klik på de tre små prikker i nederste højre hjørne
  3. Klik på skraldespanden, hvor der står 'Delete'
  4. Klik på 'Delete'
  5. Din video er nu slettet

Anmeld en anden brugers video

Hvis du vil anmelde en andens video, skal du gøre følgende: 

  1. Find den video, som du ønsker at anmelde 
  2. Klik på pilen, hvor der står 'Share' 
  3. Klik på 'Report'
  4. Vælg en årsag til, at du vil anmelde materialet 

Anmeld eller bloker bruger

Du anmelder eller blokerer en bruger sådan:

  1. Gå til brugerens profil på TikTok
  2. Klik på de tre små prikker i øverste højre hjørne
  3. Vælg ’Report’ eller 'Block' 
  4. Vælg årsagen til, at brugeren skal anmeldes eller blokeres 

Slet din profil

Hvis du vil slette din profil på TikTok, skal du gøre sådan: 

  1. Slet dine videoer
    • Slet først alle dine videoer. Du kan se hvordan højere oppe på denne side. Det skal du gøre, fordi der går ca. 30 dage, inden din profil bliver slettet. 

  2. Slet profil
    • Gå ind på din profil
    • Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne 
    • Klik på ’Manage My Account’
    • Klik på 'Delete Account' nederst på siden
    • Indtast dit kodeord
    • Tast din kode og klik på 'Continue'
    • Klik på 'Delete Account'
  3. Slet appen
    • Slet til slut TikTok-appen fra din telefon

Når du har slettet din profil, vil den først være deaktiveret i 30 dage. Når din profil er deaktiveret, vil den stadig ikke være synlig på TikTok.

Efter 30 dage er det ikke længere muligt at logge ind på din TikTok-profil. Det er heller ikke muligt for dig at se dine videoer, medmindre du har gemt dem på din telefon. 

(Siden er sidst opdateret d. 15/8-2019)