Slettevejledning til Skype

Få hjælp til at slette indhold fra Skype

Herunder kan du finde vejledning i, hvordan du: 

  • sletter din skype-konto 
  • sletter en bruger 
  • sletter en chat 
  • nulstiller ved glemt kodeord
  • nulstiller ved glemt brugernavn

Slet Skype-konto

For at slette din konto på Skype, bliver du nødt til at slette din konto hos Microsoft. Det betyder, at du også lukker eksempelvis din mail-konto, hvis du har mail gennem Microsoft.

Du sletter din Microsoft-konto sådan:

  1. Gå til Skypes sletteside
  2. Skriv dit Skype-brugernavn og din adgangskode for at logge ind
  3. Klik på næste
  4. Udfyld formularen og vælg årsagen til, at kontoen skal lukkes
  5. Klik på 'Markér konto til lukning'

Din konto bliver nu lukket inden for 60 dage. Hvis du inden for de 60 dage logger ind på kontoen igen, bliver din konto genaktiveret.

Slet en bruger

Ønsker du at slette en bruger fra din Skype, skal du gøre følgende: 

  1. Find den bruger, du ønsker at slette 
  2. Hold den inde (eller højreklik) 
  3. Vælg 'View profile' 
  4. Klik på 'EditEdit button 
  5. Klik på 'Remove from contact list' eller klik på skraldespanden. 
  6. Nu bliver du spurgt, om du vil slette kontakten. Klik på 'Remove' 

Slet en chat

Ønsker du at slette en chat, skal du gøre følgende: 

  1. Find den chat, du ønsker at slette
  2. Højreklik på chatten (eller hold den inde) 
  3. Klik på 'Delete conversation' 
  4. Din chat er nu slettet

 

Glemt kodeord

Har du glemt dit kodeord til Skype, kan du forsøge at nulstille: 

  1. Gå til Skypes gendannelsesside
  2. Indtast din e-mail, telefonnummer og brugernavn. 
  3. Indtast de kode du ser på skærmen. Skype spørger dig for at være sikker på, at du ikke er en robot. 
  4. Klik på 'Næste' 
  5. Skype bruger ca. 24 timer på at verificere dine oplysninger. Du får en e-mail, når de er færdige. 

Glemt brugernavn

Har du glemt dit brugernavn til Skype, skal du gøre følgende: 

  1. Gå til Skypes Login-side
  2. Klik på 'More sign-in options' 
  3. Klik på 'Forgot my username' 
  4. Indtast dit telefonnummer eller en alternativ e-mail. 
  5. Du får nu tilsendt en sikkerhedskode.
  6. Indtast koden i feltet. 
  7. Klik på 'Next'
  8. Du får nu vist de profiler, der er tilkoblet mail eller telefonnummeret. Når du ser din profil, vælg 'Sign In' 

 

(Siden er sidst opdateret d. 16-04-2020)