Slettevejledning til Discord

Illustration: Stine Spedsbjerg

Slettevejledning - Discord

Discord er et socialt medie, der primært henvender sig til gamere. Det er et chatforum, hvor man kan spille med vennerne, finde nye teammates, chatte og deltage i diverse gaming fællesskaber.

I denne guide kan du få hjælp til:

  • Slette din konto
  • Slette en server
  • Videregive ejerskab til en anden
  • Blokere en bruger 

Slet din konto

Før du kan slette din profil, skal du slette dine servere eller tildele ejerskabet til en anden. Se hvordan du gør det længere nede på siden.

Hvis du gerne vil slette din konto permanent, skal du gøre sådan her:  

  1. Slet eller videregiv dine servere
  2. Klik på de tre streger øverst i venstre højre 
  3. Klik på ‘tandhjulet’ nederst i højre hjørne kaldet ‘brugerindstillinger’
  4. Klik på ‘Konto’ 
  5. Klik på ‘Delete Account’ nederst på siden
  6. Indtast din adgangskode for at bekræfte, at du vil slette din profil. (OBS! I nogle tilfælde skal du også indtaste en 6-cifret 2FA-kode. Dette kun, hvis du benytter 2 Faktor Autentikation)
  7. Klik på ‘Slet’ for at gennemføre.
  8. Din konto er nu slettet. Det er vigtigt, at du ikke logger ind på din profil indenfor 14 dage, fordi så aktiverer du din konto igen. Slet derfor appen på din telefon. 

1. Klik på de tre streger øverst i venstre højre

2. Klik på ‘tandhjulet’ nederst i højre hjørne kaldet 'brugerindstillinger'

3. Klik på ‘Konto’

4. Klik på ‘Delete Account’ nederst på siden

Slet en server

Hvis du gerne vil slette en server, skal du gøre følgende:  

  1. Klik på de tre streger øverst i venstre hjørne
  2. Klik på serveren
  3. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne
  4. Klik på ‘Serverindstillinger’
  5. Klik på ‘Oversigt’ 
  6. Klik på ‘Slet Server’ nederst på siden
  7. Klik ‘Ja’ for at bekræfte, at du vil slette serveren

1. Klik på de tre streger øverst i venstre hjørne

2. Klik på den server, du vil slette videregive og klik derefter på de tre prikker i højre hjørne

3. Klik på 'Serverindstillinger'

4. Klik på 'Oversigt'

5. Klik på 'Slet server' nederst på siden

6. Klik ‘Ja’ for at bekræfte, at du vil slette serveren

Videregiv ejerskabet af en server til en anden

Hvis du gerne vil videregive ejerskabet over din server, skal du gøre følgende:

  1. Klik på de tre streger øverst i venstre højre
  2. Klik på serveren
  3. Klik på de tre prikker øverst i højre hjørne
  4. Klik på ‘Serverindstillinger’
  5. Klik på ’Medlemmer’
  6. Find den bruger, som du synes, skal overtage serveren
  7. Klik på de tre prikker ud for brugeren
  8. Klik på ’Overdrag ejerskab’
  9. Din server har nu en anden ejer end dig

Bloker en bruger

Ønsker du at blokere en bruger på Discord, skal du gøre følgende: 

  1. Klik ind på den profil, som du ønsker at blokere 
  2. Klik på de tre små prikker øverst i højre hjørne 
  3. Vælg 'Block' 
  4. Brugeren er nu blokeret, og vedkommende kan ikke længere kontakte dig.