Et andet valg

Tre film om at træffe svære valg

Et Andet Valg

Det kan være svært at gennemskue tankerne bag det, der på overfladen virker som en uskyldig chat, og som nogle gange ender i krænkelser eller mobning. Og hvad kan man gøre, hvis man bliver krænket på nettet?

Et Andet Valg er en ungdomsserie i tre afsnit om at blive afpresset, bedraget og forrådt på nettet – og de veje der er til at få hjælp. Følg Mateo, Emma og Elliot med hvert deres problem. Filmene er baseret på virkelige historier fra SletDet Rådgivningen.

Husk, at det aldrig er din skyld, hvis du er blevet krænket på nettet – og det er aldrig for sent at få hjælp.

Du kan få fortrolig hjælp hos SletDet Rådgivningen.

Har du haft en ubehagelig oplevelse, og har du brug for hjælp?

Se hvordan du kan kontakte os

AFSNIT 1: MATEO

Mateos verden bliver vendt på hovedet, da han får et snap fra Mona, som han ikke kender, men synes er dejlig. Han vil gerne mødes med hende, men det har en pris. 

Mange unge chatter med nogen, de ikke kender, men personerne i den anden ende er ikke altid dem, de giver sig ud for at være.  Se første afsnit af Et Andet Valg om at blive afpresset, bedraget og forrådt på nettet.

">

AFSNIT 2. EMMA

En udenlandsk fotograf kontakter Emma, der drømmer om at blive model. Men Emmas veninde, Aya, er mere skeptisk.

Mange unge drømmer om at blive kendt eller berømt. Desværre er det en drøm, som nogle forsøger at udnytte. Se andet afsnit i serien, som med Emmas historie viser den virkelighed og de dilemmaer, som mange unge desværre oplever på nettet.

">

AFSNIT 3: Elliot

Elliot får pludselig opmærksomhed fra Oliver, en ældre fyr på skolen, som han synes er sød. Men hvad vil Oliver egentlig med Elliot? 

Det kan være svært at gennemskue, hvad der er en uskyldig chat, og hvad der kan ende som en krænkelse eller mobning. Og hvad kan man egentlig gøre?

">

Husk, at det aldrig er for sent at få hjælp, hvis du har været udsat for noget ubehageligt på nettet 

Få fortrolig hjælp hos SletDet Rådgivningen.
">