Blokering på Snapchat

Hej.

Jeg havde ansøgt en ven på Snapchat, og han havde svaret ja. Vi blev venner, og han så alle 'my story' og snaps, som jeg havde sendt ham.

Men nu hvor jeg har sendt ham en snap, skriver den bare, at den venter. Jeg er vildt bange for, at han har fjernet mig eller den blokeret ham efter et skænderi, selvom han stadigvæk står som ven på Snapchat.

Håber virkelig at I kan hjælpe mig. Vi snakker fint i skolen, og har ikke rigtig snakket om det.

____________

Svar fra SletDet


Kære dig

Tak for dit spørgsmål.

Jeg kan godt forstå, du er lidt forvirret over, hvad der er sket.

Når en anden har blokeret en eller fjernet en som ven, vil der netop ske det, som du siger med at snaps’ne står og venter. Ens snaps går nemlig ikke i gennem, hvis man er blevet blokeret, eller man ikke begge to er venner. Derfor tænker jeg, at det nok er det, som du er vildt bange for, der desværre er sket.

Men hvis I snakker fint sammen i skolen, så tænker jeg, at du sagtens nysgerrigt kan spørge, hvad der er sket siden, at dine snaps ikke går igennem. Det kan jo være, at han ved en fejl er kommet til at trykke på et eller andet, der ikke var meningen, uden at han ved det.

Det kan dog også være, at han så siger, at han ikke gider at være venner på Snapchat mere – og det føles naturligvis ikke særlig rart at blive afvist – men så får du i det mindste en afklaring, så du ikke behøver at gå og være nervøs over det hele tiden. Hvad tænker du mon om det? 

Jeg håber, at du finder ud af det – og finder lidt mere ro i det. Pas godt på dig selv. 

Mange hilsner
Penille/SletDet

(April, 2020)