Snapchat åbner mine snaps

Hej

Hvorfor bliver snaps åbnet selvom jeg ikke ser dem, efter noget tid fx. Hvis der er nogen jeg ikke lige gider og svare, men jeg vil svare nogle andre, men jeg ikke vil åbne den persons Snap, men bare lade den være?

Men åbenbart efter jeg har været lidt på Snapchat, så den person jeg ikke havde lyst til at svare på Snapchat, så er det som om deres snap er blevet åbnet selvom jeg ikke har åbnet den?

 

_________________

Svar fra SletDet

Hej

Der kan være forskellige grunde til, at din Snapchat opfører sig, som den gør. Fx hvis du modtager rigtig mange snaps, kan det nogle gange ske, at den åbner den, selvom du ikke har set den.

Hvis det er 'Story'-snaps, du gemmer til senere, så kan det også være, de forsvinder. Story-snaps ligger der kun i 24 timer, og så forsvinder de. Lige meget om du har set dem eller ej. Almindelige snaps kan ligge uåbnede i 30 dage, men så forsvinder de også. Umiddelbart synes jeg nu, at det lyder mere som om, at der har problemer med selve den installerede app på din telefon.

Her er tre ideer til, hvordan det måske kan ordnes:

  1. Genstart Snapchat-appen. Det er ikke nok bare at gå tilbage til din startskærm. Snapchat skal lukkes helt.

    På en iPhone genstarter du ved at trykke på hjemknappen hurtigt to gange. Der kommer nu små app-ikoner frem på de apps, du har kørende på din telefon. Luk Snapchat. Åben det herefter almindeligt.

    På nogle Android-telefoner (fx Samsung) skal du dobbeltklikke på den venstre knap. På andre Android-telefoner skal du klikke på den højre knap. Der skal komme en række at vinduer op, som ligger næsten oven på hinanden. Når du trykker på kryds lukker den tilhørende app. Luk Snapchat på den måde. Åben derefter Snapchat almindeligt.

  2. Hvis det ikke virker at genstarte Snapchat, så prøv at genstarte din telefon.

  3. Hvis det heller ikke virker at genstarte din telefon, så afinstaller Snapchat helt fra din telefon og installer det igen.


Jeg håber, du kan bruge svaret.

Mange hilsner fra
Maria/SletDet

(April, 2020)