Min Instagram-konto er blevet hacket

Hej,

Jeg er en pige på 14 år..

Jeg havde en instagram profil engang, men så blev den hacket, og så sendte instagram noget til min mail, men problemet var bare at jeg havde glemt at det var min gamle mail, da min mail også blev hacket..

Når men det er ikke så meget at jeg ikke kan logge på min gamle, men problemet er bare at jeg ikke kan slette min gamle profil, for jeg har mine billeder på den stadig, og vil ikke have mine billeder bliver brugt til (undskyld mit sprog) alt mulig lort :l

Så håber i kan hjælpe mig med at få slettet min gamle profil.

Hilsen den 14 årig pige...

 

_____________

Svar fra SletDet

Hej med dig. 

Tak for dit spørgsmål.

Det er en god ide at forsøge at få lukket din konto hos Instagram, når du ikke bruger den, og hvis den er hacket. Det er sikkert rigtig besværligt, når du ikke har mailadresse, så hvis du på nogen måde kan få password er det bedst. Du kan skrive til Instagram på deres support-side under "Hackede konti":
https://help.instagram.com/368191326593075/

Skriv for eksempel, at både din mail og Instagram konto er blevet hacket, og at du gerne vil have den lukket, fordi der ligger private billeder af dig.

Skriv til dem hver dag i to - tre uger, hvis de ikke svarer. Det højner muligheden for at få svar, hvis du skriver flere gange.

Du kan læse mere om det i vores Slettevejledning til Instagram

Du kan også skrive til os igen, så kan vi hjælpe dig.

Jeg håber det lykkes. Pas rigtig godt på dig selv. 

Mange hilsner
Marianne/SletDet

(April, 2020)