Hvem har set mine Instagram-billeder?

Hej

Hvordan ser jeg hvem der har set mit billede på Instagram?

_____________

Svar fra SletDet

Hej med dig

Du kan faktisk ikke se, hvem der har set dine billeder på Instagram. Man kan forsøge at downloade forskellige apps, men de kan for det meste kun give dig indsigt i, hvem der følger dig og liker dine ting osv. Ikke hvem, der bare har set dine billeder. Det er en af grundene til, at vi her på SletDet opfordrer til, at man har en privat profil på Instagram, hvor du skal godkende følgere, før de kan se dine billeder. På den måde har du selv lidt kontrol med, hvem der kan se billederne.

Hvis du har en åben profil, og især hvis du bruger mange hashtags, så kan alle og enhver se dine billeder – og bagsiden er dermed, at der er større risiko for, at folk med dårlige hensigter kopierer dine billeder og misbruger dem.

Det eneste, du med sikkerhed kan sige, er, at alle dem, der 'synes godt om' eller kommenterer dit billede selvfølgelig har set det. Men mange kan jo have set det uden at ”synes godt om" eller kommentere.

Derudover findes der også apps, som kan fortælle, hvem der har været inde på din profil, men de apps kender jeg desværre ikke. Måske du kan prøve at søge på google eller spørge nogle af dine venner, hvilke de måske bruger? 

Jeg håber, du kan bruge svaret.

De bedste hilsner
Sofie/SletDet

(Januar, 2020)