Snapchat-beskeder fra en jeg ikke kender

Hej

Jeg vil rigtig gerne bede om jeres største hjælp lige nu. Der er en eller anden fra Snapchat, som skriver til mig, jeg vil rigtig gerne finde ud af, hvem vedkommende er.

Hvad gør jeg? Og nej, vedkommende fortæller ikke, hvem han/hun er.

_______________

Svar fra SletDet


Kære dig 


Tak for dit spørgsmål til brevkassen.

Som standard er det kun brugere, du tilføjer til din venneliste, som kan sende dig snaps. Hvis en, som du ikke har tilføjet som din ven, prøver at sende dig en snap, vil du modtage en besked om, at de har tilføjet dig, men du vil ikke modtage den Snap, de sendte, med mindre du tilføjer dem til din venneliste.

Den person, som sender dig snaps, har du således også tilføjet til din venneliste. Når personen har tilføjet dig, kan du ikke uden videre finde ud af, hvem denne person er, medmindre, at du har personen oprettet i dine kontakter på din telefon. Hvis du trykker på 'tilføj venner' og efterfølgende på 'Tilføj fra adressebog', så kan du se, hvem af dine snapchatvenner, der også er i din adressebog på telefonen. Hvis brugernavnet på den person, som snapper dig (som du ikke ved, hvem er) fremgår på denne liste, kan du koble personen sammen med dennes ’rigtige navn’.

Hvis du ikke finder ud af, hvem personen er, så husk, at du altid har mulighed for at blokere de personer, som du ikke ønsker snapper dig.

Du er velkommen til at kontakte os igen. Vi kan måske hjælpe dig bedre, hvis vi ved lidt mere om din situation. 

Held og lykke!

Mange hilsner
Penille/SletDet

(April, 2020)