Foto: Red Barnet
17-08-2017

Gratis foredrag til skoler om seksuelle overgreb – Sig det som det er!

17-08-2017: Book et foredrag til din udskolingsklasse og få besøg af en af Red Barnets psykologer eller socialrådgivere.

Foredrag til elever i udskolingen om seksuelle overgreb

Vær med til at bryde tabuet om seksuelle overgreb på børn og unge med Red Barnets gratis foredrag til elever i udskolingen. Foredragene handler om seksuelle overgreb begået af tillidspersoner.

Oplæggene skaber grobund for opklaring, oplysning og undervisning. Målet er at skabe forståelse og videre handling til forandring for de overgrebsramte børn og deres omgivelser.

Book det gratis foredrag til din udskolingsklasse

Book et foredrag til din skole og få besøg af en af Red Barnets psykologer eller socialrådgivere. Vi kommer ud på jeres skole og afholder den vigtige workshop for én til to klasser – eller max 80-120 elever pr. gang. Målgruppen er udskolingselever.

Vi tilbyder besøget helt gratis, men vi afholder kun et begrænset antal besøg. Det begrænsede antal foredrag skal afvikles mellem den 11. og 29. september 2017 og vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Book et foredrag til din skole inden 1. september 2017 ved at skrive til: tobias@micaaps.dk

Filmen Træneren

Foredragene indgår som en del af vores arbejde med materialet Træneren. Træneren er udviklet i et samarbejde mellem Red Barnet og Mica ApS, der også står bag de øvrige kortfilm i Sig det som det er-serien. Se mere om materialet og filmen Træneren og resten af serien Sig det som det er!