Sponsorer til Venskabsløbet

Støt en skoles Venskabsløb

Bliv sponsor til Venskabsløbet

Du kan støtte Venskabsløbet både som privatperson og som virksomhed eller forretningsdrivende - og det er både nemt og sikkert.

Som sponsor for Venskabsløbet, er du med til at yde en vigtig indsats for rigtig mange børn.

Pengene, som eleverne løber ind, går nemlig til Red Barnets arbejde for at redde, styrke og beskytte de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. I Danmark bekæmper Red Barnet mobning og vold og overgreb. Red Barnet opbygger fællesskaber, styrker børns modstandskraft og arrangerer lejre og oplevelser i naturen for de dårligst stillede børn og deres familier.

I Venskabsløbet kæmper klassen sammen – og dét skaber fællesskab og trivsel. Derfor bidrager du også til det vigtige trivselsarbejde i skolen, når du støtter Venskabsløbet.

Som virksomhedssponsor får mulighed for at sætte et webbanner på din hjemmeside. Er du forretningsdrivende, kan du også få et takkediplom til at hænge i butiksvinduet. Og ved indbetaling bliver dit navn og bidrag synligt på indsamlingssiden. Det betyder, at du får mulighed for at fortælle omverdenen om din støtte og dermed blive sat i forbindelse med verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation Red Barnet.

Tak for dit bidrag!