Vær med!

Selv et lille beløb kan gøre en stor forskel

Vær med! Selv et lille beløb kan gøre en stor forskel

Hjælp både akut og langsigtet med at sikre udsatte børn en bedre fremtid.

Så langt rækker din støtte på 178 kr.

  • icon
    Mad
    For 178 kr. kan vi give mad til en familie på 7 i en måned

Støt fast og gør en verden til forskel

Når du støtter Red Barnet med et regelmæssigt beløb hver måned, er du med til at hjælpe nogle af de mest sårbare børn i Danmark og ude i verdens brændpunkter. Hver time, hver dag, året rundt.

Du er med til at give mad til børn, der sulter. Du er med til at sikre husly til børn ramt af naturkatastrofer. Du uddeler nødhjælp til børn fanget i krig. Du hjælper ensomme børn på flugt, uden en mor eller far til at passe på dem og elske dem. Du bringer uddannelse til dem, der nægtes skolegang. Du kæmper for små piger og drenge, der tvinges til farligt arbejde, et liv på gaden eller alt for tidligt ægteskab. Du er en del af kampen for udsatte børn i Danmark, der alt for ofte må finde sig i vold, mobning og et liv uden for fællesskabet.

Du bliver en del af verdens førende børneorganisation

Når du støtter Red Barnet, støtter du en stærk bevægelse, der har eksisteret siden 1919 og i dag er verdens førende uafhængige hjælpeorganisation for børn – blandt andet takket være de bidrag, der kommer ind fra vores faste støtter. Hvert år hjælper vi millioner af børn, både i Danmark og ude i verden.

Børn som Mathias og Khalil fra Danmark, som du kan møde her på siden.

86 % går direkte til børnene

En af grundene til, at mange vælger at støtte netop Red Barnet, er vores stramme styring af økonomien og den måde, vi bruger pengene på. Når du støtter Red Barnet, går hele 86 % nemlig direkte til børnene. Derudover går 7 % til oplysning og indsamling. Kun 7 % går til løn og administration.

Samtidig kan du altid være sikker på, at pengene går derhen, hvor der er mest akut behov for dem, og hvor de gør mest gavn.​

Du kan give udsatte børn i Danmark en plads i fællesskabet

Takket være de bidrag, vi blandt andet får fra vores faste støtter, arrangerer Red Barnet hvert år ferielejre for udsatte børn rundtomkring i Danmark. Nogle ferielejre er kun for børn eller teenagere, mens andre også er for forældrene. Fælles for alle ferielejrene er, at de giver børnene nogle gode minder, de ellers ikke ville få. De klatrer i træer, maler, tegner, tager på udflugter i skoven eller på stranden.

Og så møder børnene en masse frivillige, der brænder for at give dem nogle gode oplevelser. En af dem er Nicklas, leder af Red Barnets lejr på Sydfyn. Han er ikke i tvivl om lejrenes positive effekter:

”Jeg ser nogle børn, der er meget generte og usikre, når vi starter lejren. Men de falder meget hurtigt ind i nogle nye venskaber og relationer. Og jeg ser ingen børn, der går herfra uden at have fået en ny ven eller legekammerat.”