Støt Red Barnets arbejde

Støt Red Barnets arbejde med et fast beløb og red liv. Der skal så lidt til at gøre en stor forskel!

Støt nu

Så langt rækker din støtte på 200 kr.

  • icon
    Husly
    Presenning som midlertidig beskyttelse for en familie

Vær med til at redde liv - i  alle verdens brændpunkter

Dit bidrag til Red Barnet er med til at sikre, at vi altid kan yde nødhjælp, når katastrofen rammer. Vi hjælper børn før, under og efter, at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. Vi rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. Vi lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang, og vi sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Vi redder liv

Du kan gøre en forskel for de børn, der har det allersværest. Når du støtter fast hver måned, kan du redde børns liv hver dag og sikre dem en fremtid.

Støt og red liv

 

Vil du hjælpe børn i Danmark?

Vi arbejder for at styrke børn i Danmark. Børn der lever i fattigdom i Danmark ekskluderes fra fællesskabet. Vi hjælper dem med at komme ind i fritidslivet og med at få venner. Vi bekæmper også mobning i institutioner og skoler i Danmark. Mobning kan præge børn negativt langt ind i voksenlivet. Sammen med lærere og pædagoger giver vi børnene en tryg og glad hverdag.

Vi hjælper børn mod mobning

Du kan gøre en forskel for danske børn. Støt Red Barnet og hjælp børn til at være børn. Din faste støtte er fradragsberettiget og du kan altid opsige din aftale. 

Støt og red liv

Det går din støtte til

Red Barnets arbejde