Red Barnets fundraiser-uddannelse

RB Academy

Red Barnets fundraiser-uddannelse – eller Red Barnet Academy – er et produkt af mange års erfaring ift. hvordan vi bedst kan lære dig at blive Danmarks dygtigste fundraiser. Det er inddelt i to - en Basis Træning og en Avanceret Træning – som vil lære dig alt fra at stoppe mennesker på gaden til at fundraise dem effektivt og inspirere dem til at blive medlemmer. Samtidig vil du lære alt hvad der skal til for at læse et andet menneske, hvad godt kropssprog er, hvordan du bedst arbejder løsningsorienteret og meget mere.

Som et led i din fundraiser-uddannelse vil du gå alle blokkene igennem med vores teamledere og coaches, som vil tage dig igennem hele uddannelsen fra start til slut, og kontinuerligt sparre med dig så du altid udvikler dig fra dag til dag.

Uddannelsen vil ikke kun hjælpe dig som fundraiser, men samtidig give dig det fundament der skal til for at kunne motivere og inspirere andre mennesker.

Samtidig tilbyder vi, til alle vores fundraisere, muligheden for at være med i workshops som bygger videre på din viden og giver dig det ekstra lag der skal til for at du altid leverer fantastiske resultater for verdens børn.