Lungebetændelse

er den største dræber

Lungebetændelse er den største dræber

Udsatte børn har brug for dig – mere end nogensinde før!

150 kroner svarer til, at vi kan købe antibiotika til at behandle 75 børn mod lungebetændelse

icon

Bliv fast støtte og vær med til at redde liv – hver eneste dag!

Luc kæmper for sit liv. Lungebetændelse har gjort hvert åndedrag til en lidelse for den 19 måneder gamle dreng. På et Red Barnet-støttet hospital får han livsreddende behandling med antibiotika og ilt – og overlever.

Lungebetændelse dømmer årligt 800.000 børn til døden. Det er flere end 2.000 dødsfald – hver eneste dag! Det sker, selvom lungebetændelse kan både forebygges og behandles.

Du kan hjælpe børn som Luc. Du kan sikre, at børn overlever, er trygge og beskyttede. Din støtte er børnenes garanti for, at de altid kan regne med hjælp. Hver time, hver dag, overalt i verden – der, hvor behovet er størst.

Bliv fast støtte, og red liv hver eneste dag. Støt med 75 kr. hver måned. Tilmeld dig nu!

LIGE NU: Corona-pandemien forværrer situationen for de mest sårbare og udsatte børn.

Mens det tyder på, at børns helbred i mindre grad bliver direkte påvirket af COVID-19, har pandemien katastrofale konsekvenser for udsatte børn verden over.

Det skyldes bl.a. at de fattigste landes sundhedsvæsner i forvejen er pressede og skrøbelige. Kampen mod corona-virus presser dem yderligere, skaber brud på forsyningskæder samt mangel på finansielle og menneskelige ressourcer.

Når du støtter Red Barnet, kæmper du side om side med ildsjæle, der ved, hvad der skal gøres for at undgå at børn dør af sygdomme, der kan forebygges og behandles. Din faste støtte bliver afgørende både under og efter corona-epidemien.

Når du støtter fast, hjælper du børnene bedst

Som fast støtte er du med til at give udsatte børn de ting, de har akut brug for. Men du sikrer også mere langsigtet hjælp: beskyttelse og omsorg, psykosocial støtte, skolegang og uddannelse, så børnene kan vokse op og skabe en bedre fremtid. For dem selv, for deres familie og for deres land.

Dine faste, månedlige bidrag, er dem, der gør allermest gavn for børnene. På den måde bruger vi færre ressourcer på administration, og vi kan planlægge langsigtet.

Red Barnet er i dag den største børneorganisation herhjemme og den eneste, der har hjælpeprogrammer for børn både i Danmark og ude i verden. Vi er en del af den verdensomspændende Save the Children-familie, som er til stede i mere end 120 lande. Derfor er vi – sammen med dig – altid klar til at rykke ud der, hvor børn har brug for vores hjælp.

Du kan også være med – bliv fast støtte, og red liv hver eneste dag! Støt med 75 kr. hver måned. 

Tilmeld dig nu!