Pakistan: Over 16 mio. børn er ramt af oversvømmelser

Vi er til stede for dem

Pakistan: Over 16 mio. børn er ramt af oversvømmelser Vi er til stede for dem

Støt børn i krig og katastrofer.

Børn i Pakistan har brug for hjælp

Massive oversvømmelser på grund af monsunregnen i Pakistan har jævnet tusinder af hjem med jorden. Mere end 33 millioner mennesker er ramt, heriblandt 16 millioner børn.

“Vi ser totale ødelæggelser, hvor hele byer er skyllet væk. Dette er en humanitær katastrofe. Og børn bliver altid hårdest ramt,”

Khuram Gondal, Chef for Red Barnets landekontor i Pakistan. 

Sådan hjælper vi børnene

Katastrofeberedskab

Vi er i gang

Vi er til stede i over 120 lande på verdensplan. Herunder Pakistan. Det gør, at vi gennem lokale partnere allerede er i gang med at hjælpe børnene i de hårdest ramte områder.

Akut nødhjælp

Mad, vand og medicin

Vi hjælper først og fremmest børn med at overleve. Vi får dem i sikkerhed fra oversvømmelserne og giver dem mad, vand og medicin. 

Psykosocial støtte

Mental beskyttelse

Når børnene er i sikkerhed og har fået opfyldt deres helt basale behov, fokuserer vi på deres mentale tilstand. Vi yder psykosocial støtte og igangsætter eftersøgninger, hvis børn er blevet væk fra deres familie.

Vi hjælper de hårdest ramte børn

Vi er indtil videre nået ud til over 11.000 af de børn og familier, som er ramt af oversvømmelserne i Pakistan. Vi arbejder tæt sammen med lokale partnere og myndigheder for at sikre, at hjælpen når ud til de børn, der har allermest brug for det.

Så langt rækker pengene

389 kroner

Støt med 389 kr.

389 kroner svarer til, at vi kan give en børnefamilie mad til to uger, beskyttende tæpper og materialer til at sikre husly under en katastrofe samt vacciner mod livsfarlige sygdomme til et barn.

280 kroner

Støt med 280 kr.

280 kroner svarer til, at vi kan give to familier hygiejnekits med basale nødvendigheder såsom sæbe, vaskepulver, tandbørster og tandpasta.

140 kroner

Støt med 140 kr.

140 kroner svarer til, at vi kan give to børn psykosocial støtte som en del af aktiviteterne i et børnevenligt område i tre måneder.