Chef for Red Barnets arbejde i Asien

Magnus Persson

Magnus Persson
Chef for Red Barnets arbejde i Asien

Arbejdsområder i Red Barnet
Magnus Persson udtaler sig om Red Barnets arbejde og aktuelle temaer i Asien.

Som chef for Red Barnets arbejde i Asien har Magnus Persson lang erfaring med at hjælpe de mest udsatte børn i udviklingskontekster samt katastrofe- og konfliktramte områder i Asien. Magnus Persson følger i sit arbejde børns situation og udviklingen inden for børns rettigheder med særligt fokus på Afghanistan og Bangladesh – men også flere andre lande i regionen afhængig af den aktuelle situation.

Magnus Persson har hyppig kontakt med Save the Children’s landekontorer i deres strategiske og praktiske arbejde for at nå de mest udsatte børn og repræsenterer Red Barnet i forhold til samarbejdspartnere i Asien. Som Asien-ekspert rejser Magnus Persson ofte til kontinentet. Han har de seneste år været i Afghanistan, Bangladesh, Nepal, Bhutan, Sri Lanka, Cambodia, Kina og Vietnam.

Baggrund og viden
Magnus Persson er uddannet i international økonomi og antropologi. Han har i over 20 år arbejdet med udvikling og nødhjælp i Afrika, Asien og Latinamerika. Han har arbejdet med civilsamfundsorganisationer og hjulpet at styrke deres kapacitet og fokus på rettigheder. Videre stor fokus på resultatstyring og risikovurderinger i hele projektcyklus fra planlægning til evaluering. Magnus Persson har erfaring med en bred række donorer og samarbejde med privatsektor-aktører.

Magnus Persson har været ansat i Red Barnet siden 2018.

Kontakt
Skriv til Magnus Persson
Mail: [email protected]

Følg Magnus Persson
LinkedIn
Twitter

Læs mere om Red Barnets internationale arbejde.