Red Barnet skal have ny CFO

05-11-2020
NYHED

 

Rekrutteringsprocessen er i gang, efter Red Barnets seneste CFO har fået nyt job. En ny CFO forventes at tiltræde i starten af det nye år.

I det vigtige arbejde med at sikre børn i Danmark og verden et bedre liv, skal Red Barnet have en ny økonomidirektør (CFO). Den nye økonomidirektør bliver en del af topledelsen i Red Barnet under ledelse af generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen. Den internationale ledelsesrådgivningsvirksomhed Spencer Stuart forestår processen på pro-bono basis.

 Den nye CFO for Red Barnet træder ind i en betydningsfuld rolle med høj bevågenhed. CFO’en skal i samarbejde med de øvrige medlemmer af den øverste ledelse sikre fortsat udvikling og økonomisk stabilitet i Red Barnet, herunder særligt i forbindelse med udarbejdelse af en ny strategi for 2021 og frem. CFO’en har også ansvaret for at lede og udvikle afdelingen for Finance & IT, så den på professionel vis understøtter og servicerer donorer og partnere, Red Barnets afdelinger, bestyrelsen og lokalforeninger. CFO’en skal videre styrke Red Barnets fundament og transformation mod en digital og data-dreven organisation.

Den ideelle kandidat er en erfaren og empatisk lederprofil med et stærkt strategisk mindset, der er drevet af et konstant ønske om at optimere Red Barnets position til at gøre en forskel for udsatte børn. Kandidaten skal via de øvrige ledere i afdelingen skabe effektive og sammenhængende processer på tværs af organisationen og samtidig sikre højt fokus på trivsel og udvikling af afdelingens dygtige medarbejdere.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til HR chef i Red Barnet, Mette Borg Larsen, (mela@redbarnet.dk) eller managing partner hos Spencer Stuart, Michael Vad, (mvad@spencerstuart.com).