Red Barnet samarbejder med Arbejdernes Landsbank og Brøndby IF

01-02-2021
NYHED

Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank er indgået i et nyt samarbejde med Red Barnet. Arbejdernes Landsbank har nemlig veget pladsen på spillertrøjerne til fordel for Red Barnets logo. Samtidig blev det aftalt, at for hver solgte trøje ville Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank sammen donere 20 kr. til Red Barnet. 

- Vi var både glade og taknemmelige for, at Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank præsenterede muligheden for at komme på Brøndby IF’s spillertrøje. Det har givet os en masse synlighed og hjælp med at brede vores budskab ud i forbindelse med en klub, vi deler mange værdier med, og nu så også en økonomisk støtte i form af beløbet fra de solgte trøjer, lyder det fra Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen.

I alt har partnerskabet samlet 202.760 kr. ind til arbejdet for udsatte børn. De mange penge gør det muligt for Red Barnet at hjælpe endnu flere af de drenge og piger herhjemme, som ikke har de samme muligheder som deres jævnaldrende. Børn, som nu for eksempel kan få adgang til fritidsaktiviteter og fællesskaber med hjælp fra Red Barnets dygtige frivillige. 

- Det er en hjælp og opbakning til vores arbejde, som vi sætter meget stor pris på, så vi kan fortsætte vores arbejde for udsatte børn i hele landet, så de også kan få adgang til f.eks. sportsklubber og føle sig som en del af et fællesskab med andre børn, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Red Barnet er meget taknemmelig for den gavmilde donation, som vil komme udsatte børn til gode.

Børndby IF, Arbejdernes Landsbank og Red Barnet